DD2 CAFE XXL OUTDOOR

Op vrijdag 28 juni 2024 hebben we samen met 170 ondernemers de zomer officieel ingeluid tijdens ons DD2 CAFE XXL – OUTDOOR, hét zomers netwerkevenement van het jaar! Dit groots opgezette event bood de perfecte mix van zakelijke kansen, gezelligheid en creativiteit.

Unieke Sfeer en Innovatieve Netwerkmogelijkheden

De sfeer was werkelijk uniek. In kleine groepjes verkenden we met onze CONNECTION BIKES de bedrijven van verschillende DD2-partners die gelegen zijn op het Kristalpark in Lommel. Dit bood een intieme setting om elkaar beter te leren kennen, samen plezier te maken en zakelijk te connecteren op een unieke kleinschalige manier. Onze DD2 dealer-partners stelden ook hun prachtige voertuigen tentoon op de parking, terwijl onze cateraars de magen vulden met heerlijk Rock food. Het was een visueel en culinair feest!

Rock Vibes en Heerlijk Eten

Muzikale omlijsting werd verzorgd door onze DD2-partner Helder, onder leiding van Bert, Petra en Davide. Hun rock vibes brachten extra energie naar dit fantastische outdoor netwerkevent. Onze vriend en DJ des huizes Bjorn Verhoeven zorgde ervoor dat ook de dansvibes tot laat in de avond aanwezig waren op de dansvloer.

Geniet na met de foto’s van deze onvergetelijke avond. Bekijk de hoogtepunten, zie de connecties die zijn gelegd en herbeleef de unieke sfeer van DD2 CAFE XXL OUTDOOR.

Sluit je aan bij DD2, hét Netwerk dat Werkt

Ben je op zoek naar een netwerk dat écht werkt? DD2 is here for you!
Word deel van een team dat zakelijke partners op een ongeëvenaarde manier met elkaar verbindt.

Waar hebben onze DD2 partners van kunnen genieten?

  • DD2 CAFE XXL OUTDOOR event @ DD2

  • Met elkaar in contact komen en elkaar beter leren kennen in een intieme en persoonlijke sfeer.

  • Lekker eten en drinken dankzij onze DD2 Partners RK Catering & M-Catering by Melis events.

  • Kleine, intieme connectiemomenten met andere ondernemers op een leuke, ongedwongen en plezante manier dankzij onze Connection Bikes.

  • Professionele ondersteuning door het DD2 Connect Team die ondernemers doorheen de hele avond met elkaar in verbinding brengt.

  • Geweldige muzikale ondersteuning door onze DD2 partner HELDER en DJ Bjorn Verhoeven.

DD2 CAFE XXL OUTDOOR Aftermovie

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DD2 CAFE XXL OUTDOOR Fotogalerij

DEEL DIT VERHAAL OVERAL WAAR JE WENST

Laatste Nieuws

2024-07-15T09:58:07+01:00
Ga naar de bovenkant