DD2 NETWERK2024-06-06T12:36:28+01:00

DD2 NETWERK

DE REALITEIT IS:
of je stapt mee in de toekomst,
of je wordt een dinosaurus.

Het DD2 netwerk is uniek. Maximaal connecteren met andere ondernemers en bedrijven in een unieke en exclusieve locatie vormt het fundament van het DD2 netwerk. Een combinatie van high-end party’s en gezellige afterwork events zorgen ervoor dat u de andere DD2 partners snel en op een aangename manier kan leren kennen en zo kan ontdekken wat u voor elkaar kan betekenen. Het professionele DD2 team staat ook steeds voor u klaar om u in contact te brengen met de juiste ondernemer en te ondersteunen in het verdere verloop.

VOORDELEN VAN HET DD2 PARTNERSHIP

  • B2B business platform in een unieke en exclusieve omgeving.

  • 4 high-level thema events inclusief volledige catering per jaar (2 personen).

  • 4 intieme afterwork netwerk events (DD2-Café) inclusief fingerfood en drank per jaar (2 personen).

  • Reeds meer dan 140 succesvolle business partners die u graag willen leren kennen.

  • Unieke exposure van uw bedrijf op onze digitale online- en on-site communicatiekanalen.

  • In-house creatieve en professionele event-, marketing-, photo- & videopartner ter ondersteuning van uw bedrijf aan een gereduceerd tarief.

  • Diverse kortingen op producten en/of diensten van aangesloten DD2 partners (afhankelijk van aanbod).

WAAROM IS DD2 UNIEK?

Bij DD2 combineren we een eigen netwerk, een eigen locatie én een eigen intern eventbureau. Wenst u als bedrijf een productlancering te organiseren? Dat kan perfect bij DD2… en in stijl! Nodig naast uw genodigden ook DD2 partners uit. Zo kan u het hele netwerk laten zien wat u doet en kan. Ons intern eventbureau helpt u bovendien bij de volledige organisatie van elk type business event.

NETWERKEN BIJ DD2:
Het juiste moment, de juiste plaats… en de juiste contacten.

Bij DD2 geloven we dat het makkelijker is om zaken te doen als je de andere partij beter kent. Vandaar dat wij bij het DD2 netwerk inzetten om op elk event de juiste vibe te creëren zodat het leuk én interessant is om te netwerken.  Elke partner kan per jaar deelnemen aan 3 thema netwerk events, minimum 7 intieme afterwork netwerk events (DD2 Café en DD2 Café On Tour) en toegang tot 2 VIP Partnerevents (LOC Nieuwjaarsreceptie en 24H van Zolder). Een juiste combinatie om de juiste businesspartners te leren kennen en opportuniteiten te ontdekken. Voeg daar nog onze unieke state-of-the-art locatie én team van gemotiveerde professionele netwerk-coaches aan toe.

CONNECTEER MET MEER DAN 165 TOPBEDRIJVEN

Ons aantal business partners blijft groeien. Zo zijn we zeker dat er voor iedere vraag ook een antwoord in ons eigen netwerk te vinden is. Uw antwoord!

DD2 CONNECT BROCHURE | JAN 2023

DD2 CONNECT: “Als ze u niet zien, kunnen ze ook niet voor u kiezen!”

Ontdek ons DD2 CONNECT partnership in onze nieuwe brochure. Naast een overzicht van de netwerkevents kan u ook ontdekken wat DD2 CONNECT in samenwerking met DD2 MEDIA nog meer voor u bedrijf kan betekenen. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een ondernemer waar u graag eens mee aan tafel zou willen zitten, laat het ons weten. We Love To Connect You.

BENIEUWD NAAR ENKELE VAN ONZE EVENTS? BEKIJK ZE HIER.

Ondernemers connecteren op een leuke, creatieve en doeltreffende manier. Daarvoor halen we alles uit de kast bij DD2. En met resultaat. Graag nemen we u nog even mee om te genieten van enkele recente events.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.

Ga naar de bovenkant