DD2 ON TOUR SEGERS LTC

Onlangs hadden wij het voorrecht om met DD2 On Tour een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij het Segers Logistiek Training Centrum (Segers LTC), een vooraanstaande partner van DD2 Connect. Dit evenement onderstreepte het cruciale belang van veiligheid en professionalisme in de bedrijfsvoering – thema’s die van universeel belang zijn en in elke sector prioriteit moeten krijgen.

Onder de deskundige leiding van Ine Schonkeren en Wilfried Vranken, bood Segers LTC een verrijkende ervaring door middel van interactieve workshops. Deelnemers werden uitgedaagd met praktische behendigheidstesten op de heftruck, leerden hoe kleine branden te blussen, en vonden hun weg uit een met rook gevulde kamer. Het evenement was een perfecte gelegenheid om te netwerken met diverse ondernemers onder het gemeenschappelijke thema van veiligheid.

Herbeleef deze leerrijke netwerkavond aan de hand van onze fotoreportage en ontdek hoe Segers LTC zich inzet om veiligheid en bekwaamheid binnen elke onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Heeft u interesse om de veiligheidsnormen binnen uw organisatie te verhogen of uw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen? Neem dan contact op met Ine en/of Wilfried van Segers LTC om de mogelijkheden voor u en uw team te verkennen.

Waar hebben onze DD2 partners van kunnen genieten?

  • DD2 On Tour bij Segers LTC

  • Met elkaar in contact komen en elkaar beter leren kennen in een intieme en persoonlijke sfeer.

  • Lekker eten en drinken dankzij onze DD2 Partner L’Or Noir / Fratelli

  • Leuke en leerrijke interactieve workshops zoals: brand blussen, behendigheid met heftruck, veiligheidsquiz en rook escape-room.

  • Professionele uiteenzetting over belang van veiligheid op het werk , Code 95 en diverse andere veiligheidsopleidingen.

  • Leuke prijzen voor winnaars interactieve workshops.

DD2 ON TOUR - SEGERS LTC Aftermovie

DD2 ON TOUR - SEGERS LTC Fotogalerij

DEEL DIT VERHAAL OVERAL WAAR JE WENST

Laatste Nieuws

2024-04-03T09:12:41+01:00
Ga naar de bovenkant