DD2 CONNECT

Alle informatie om businesspartner te worden bij DD2

ALS OPPORTUNITEITEN NIET KOMEN AANKLOPPEN,
BOUW DAN EEN DEUR.

Beste ondernemer,
netwerken is meer dan enkel contacten verzamelen. Netwerken is duurzame relaties opbouwen met andere bedrijven zodat je steeds top-of-mind blijft. Bij DD2 zetten wij als netwerkorganisatie maximaal in om uw bedrijf te connecteren met tal van opportuniteiten in ons DD2 netwerk. Onderstaande video geeft u een overzicht van wat u kan verwachten als DD2 partner bij DD2 CONNECT… het netwerk van de toekomst.

Communicatieverantwoordelijke en aanspreekpartner DD2

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

WORD GEEN DINOSAURUS.

Bij DD2 helpen wij onze partners om te connecteren met de toekomst. Event na event uw netwerk vergroten, zorgt ervoor dat u als ondernemer steeds kan rekenen op een team van professionele ondernemers die u met raad en daad bijstaan. Blijf met uw bedrijf evolueren en vermijd om een dinosaurus te worden. Dat is onze missie bij DD2.

VOORDELEN VAN NETWERKEN

De beste kansen worden vaak binnen eigen netwerk van personen gedeeld, vaak voor ze zelfs naar buiten komen.

Netwerken wordt vaak geassosieerd met de directe voordelen die het je zelf biedt. Toch kan iemand anders helpen op termijn ook een positief effect hebben op voordelen op lange termijn (win-win principe).

Zien en gezien worden door de juiste mensen/partners is één van de vele voordelen. Via je contacten kan je geleidelijk die ene persoon worden die iedereen kent en overal wordt gevraagd.

.

Een netwerk is een uitstekende bron van ideeën en opportuniteiten. Bovendien blijf je op de hoogte wat er speelt in uw vakgebied zodat je perfect weet wat de klant van vandaag én morgen wenst.

.

Kom in contact met succesvolle en interessante mensen die TOP zijn in hun vakgebied. Een avond praten en advies inwinnen is dan ook van onschatbare waarde.

.

HET DD2 CONNECT PARTNERSHIP

Het Partnership bij DD2 betekent tal van interessante contactmomenten met ondernemers en ondersteuning op online- en offline visibiliteit. Ontdek hier alles wat u mag verwachten als businesspartner van de DD2 CONNECT netwerkfamilie.

3 GROTE THEMA NETWERKEVENTS
Steeds verrassend, uniek en vooral doeltreffend.

Per jaar organiseert DD2 3 grote thema netwerkevents waar u en uw (business)partner worden uitgenodigd om de andere DD2 partners op diverse manieren beter kan leren kennen. Soms ligt de focus van het event meer op het individueel connecteren, dan weer op spektakel en/of samenwerking a.d.h.v. diverse mini-activiteiten. Op elk event zorgen wij steeds voor heerlijk (thematisch)eten en drank à volonté. Via onze online eventkalender wordt u als partner op de hoogte gehouden van de komende events. Ook ontvangt u steeds een uitnodiging (per mail) en een reminder per SMS. Enkele voorbeelden zijn: Halloween, Valentine Connections, Spring Break, … Maak maximaal gebruik van uw partnership en zorg zeker dat u er steeds bij bent!

KORT SAMENGEVAT:

 • Toegang tot 3 Grote thema events per jaar

 • Steeds voor 2 (business)personen

 • Verrassende en unieke thematische events

 • Heerlijk eten en drinken inbegrepen

THEMA EVENT AFTERMOVIES:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

THEMA EVENT AFTERMOVIES:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

24H VAN ZOLDER VIP EXPERIENCE
Snelheid, actie en duizelingwekkende acceleraties vanop de 1e rij

De “24u van Zolder”, de koninginnewedstrijd van de Belcar Endurance Championship op het Circuit van Zolder.

Als DD2 partner heeft u het privilege om dit succesvolle spektakel vanop de eerste rij te beleven. In samenwerking met onze Key-Partner Derdaele+ wordt u gedurende het hele weekend in de watten gelegd. Lekker eten, verfrissende dranken en zicht op de meest spectaculaire chicane van het circuit.

Op de donderdagavond, voorafgaand aan de 24u van Zolder, bent u als DD2 partner welkom op de DD2 CONNECT netwerkavond op het Circuit van Zolder. Een speciale extra editie van de DD2 On Tour. Naast ons DD2 netwerkmoment nemen we u ook mee naar de paddocks en de Belgium Racing box waar u wat meer uitleg krijgt over het reilen en zeilen achter de schermen van het Belgium Racing team.

KORT SAMENGEVAT:

 • DD2 On Tour netwerkavond tijdens de avondtrainingen

 • Behind-the-scenes experience bij bij Belgium Racing

 • 2 VIP tickets om de 24H te beleven in de VIP tent van Derdaele+

 • Heerlijk eten en drinken inbegrepen (zowel op netwerkavond als tijden het 24H-weekend)

4 x DD2 CAFE PER JAAR
Gezellig, persoonlijk en ongedwongen zaken doen.

Het DD2 Café is uniek in Limburg. In onze DD2 Man Cave organiseren we 4x per jaar een DD2 netwerkcafé. Ondernemers zijn vrij om aanwezig te zijn met hun (business)partner om te komen netwerken in een losse, aangename, ongedwongen maar vooral persoonlijke sfeer. Leer nieuwe business partners kennen tussen pot en pint. Wij zorgen steeds voor voldoende table bites, hapjes en natuurlijk drank. All inclusive voor u zodat u alleen moet focussen op wat belangrijk is: connecteren. Doorheen het jaar zorgen we ook voor Special Editions van ons DD2 Café zoals bv: Garden Edition, Key-note Edition etc … steeds afgestemd op weertype en hot topics. Vanaf  2023 starten we ook met een “START 2 CONNECT”-moment. Voor aanvang van elk DD2 Café hebben nieuwe DD2 partners de kans om zich professioneel voor te stellen aan een selecte groep DD2 partners.

KORT SAMENGEVAT:

 • Toegang tot 4 DD2 Café’s per jaar

 • Steeds voor 2 (business)personen

 • Gezellig, persoonlijk en plezant zaken doen

 • Speciale edities mogelijk: Garden Edition / Key-note Edition

 • “Start 2 Connect”-moment voor aanvang van DD2 Café

 • Table bites, finger food & drinks steeds inbegrepen

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DD2 CAFE EVENTFOTO’S:

3 x DD2 ON TOUR
Het DD2 netwerk bij u op bezoek

Met DD2 On Tour brengen we het DD2 netwerk naar uw bedrijf. De focus is om u als partner nog beter te leren kennen, beter te begrijpen en te ontdekken wat u als ondernemer drijft en waar u dagelijks mee bezig bent. Een unieke kans voor zowel de ondernemer om zijn activiteiten op een leuke en boeiende manier in de kijker te zetten maar ook een unieke kans voor de overige partners om mogelijkheden te ontdekken en eens achter de schermen mee te kijken van andere ondernemingen. Een win-win voor beide partijen. Onze nieuwe DD2 mobiel ondersteunt het gastbedrijf bij de organisatie van de DD2 On Tour catering. Ziet u het als bedrijf graag wat grootser of net wat kleiner: alles is mogelijk. Ook zin om eens een DD2 On Tour bij uw bedrijf te organiseren? Contacteer ons voor de mogelijkheden.

KORT SAMENGEVAT:

 • 3 DD2 On Tour events per jaar

 • Steeds verrassend, leerrijk en boeiend

 • Leer een ondernemer en zijn bedrijf volledig kennen

 • DD2 zorgt voor de volledige organisatie van het DD2 On Tour event

 • Catering en drank worden bekostigd door het gastbedrijf.

DD2 START 2 CONNECT
Een vliegende start voor u én uw bedrijf

DD2 Start 2 Connect is de snelste, makkelijkste en meest efficiënte manier om uzelf en uw bedrijf voor te stellen aan andere DD2 partners. Voor aanvang van elk DD2 Café nodigen wij max. 20 ondernemers uit om zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. De groep wordt gevormd door de nieuwkomers van dat kwartaal, partners die hun partnership in dat kwartaal verlengd hebben aangevuld met overige DD2 partners. Ondersteund door het DD2 Media team kan u uzelf en uw bedrijf op een unieke manier voorstellen: kort, krachtig én visueel. Nadien kan u zelfzeker en geflankeerd door nieuwe collega-partners genieten van een interessant gesprek tijdens het DD2 Café dat aansluitend plaatsvindt. Neem een vliegende start en leer snel verschillende partners én bedrijven kennen.

KORT SAMENGEVAT:

 • 4 DD2 start 2 Connect event per jaar

 • Voorafgaand aan DD2 Café

 • Stel uw bedrijf én uzelf voor aan een kleine groep ondernemers (max 20)

 • Toegang tot DD2 Café (dat aansluitend plaatsvindt)

 • Ondersteuning van het DD2 Media Team

MAXIMAAL IMPACT CREËREN?

DD2 Media kan u helpen met een professionele presentatie, bedrijfsfilm, visuele ondersteuning en vééél meer. Wij staan voor u klaar.

PERSOONLIJKE BEDRIJFSPROFIELPAGINA:

VISIBILITEIT VOOR UW BEDRIJF
Offline én online zichtbaar voor een maximale impact.

Bij DD2 laten we zien wie u bent! Niet alleen het bedrijf, maar ook de drijvende kracht(en) achter die top-producten en/of diensten. Onze DD2 locatie is uitgerust met een state-of-the-art videosysteem zodat wij alle DD2 partnerlogo’s continu in beeld brengen. Wenst u ook een bedrijfsfilm te laten zien? Geen probleem. U heeft recht op 1 minuut schermtijd op onze media installatie. Ook online bouwen we steeds verder aan ons DD2 platform. Zo kan elke DD2 partner beschikken over een eigen bedrijfspagina waar wij laten zien wie u bent, wat u doet en waar u naar op zoek bent. Bovendien kunnen andere partners u ook rechtstreeks contacteren via een eigen toegewezen formulier. Geen video of foto’s ter beschikking? Geen probleem: ons inhouse event- en mediabureau STARBIZZ brengt uw bedrijf graag in beeld a.d.h.v. een professionele video en/of videoshoot. Hadden we al vermeld dat u als partner kan genieten van een DD2 Partnerkorting op de diensten van STARBIZZ?

KORT SAMENGEVAT:

 • Uw bedrijfslogo op het interne DD2 videosysteem

 • Mogelijkheid tot 1 minuut bedrijfsvideo afspelen op 2 schermen in de Main Room

 • Persoonlijke online bedrijfspagina op het DD2 platform

 • Bedrijfsexposure via Social Media kanalen van DD2

 • Speciale tarieven voor creatie van bedrijfscontent door STARBIZZ

EEN INVESTERING MET RENTABILITEIT
De grootste kost is het NIET investeren in opportuniteiten

Bij DD2 sparen wij kosten nog moeite om u als ondernemers op een unieke, leuke maar ook doordachte manier samen te brengen. Steeds met 1 doel voor ogen: opportuniteiten ontdekken en bedrijven connecteren die elkaar aanvullen en versterken.

DD2 JAARLIJKS PARTNERSHIP:

 • 3 Grote Thema netwerkevents voor 2 partners

 • VIP toegang tot 24U van Zolder voor 2 personen (door Derdaele+)

 • 4 x DD2 Café voor 2 partners

 • 3 x DD2 Café On Tour voor 2 partners

 • Mogelijkheid voorstellen bedrijf tijdens “Start 2 Connect”

 • Online en offline bedrijfsvisibiliteit

 • DD2 Partnerkorting voor mediaproducties, huur zaal voor eigen events, …

DD2 BUSINESSPARTNER LIDMAATSCHAP:
€ 4.000,00 excl. BTW per jaar voor 2 personen.

JA,
IK WIL OOK GRAAG DD2 BUSINESSPARTNER WORDEN.

Bent u overtuigd en wenst u ook graag DD2 businesspartner te worden? Vul hiernaast uw gegevens in en onze DD2 medewerkers nemen spoedig contact met u op om uw bevestiging te overlopen. We heten u alvast WELKOM en kijken er naar uit om u op een volgend DD2 event te mogen verwelkomen.

JA,
IK WIL OOK GRAAG DD2 BUSINESSPARTNER WORDEN.

Bent u overtuigd en wenst u ook graag DD2 businesspartner te worden? Vul hiernaast uw gegevens in en onze DD2 medewerkers nemen spoedig contact met u op om uw bevestiging te overlopen. We heten u alvast WELKOM en kijken er naar uit om u op een volgend DD2 event te mogen verwelkomen.