DD2 ON TOUR NOUST

Voor onze tweede editie van DD2 Café On Tour gingen we op bezoek bij een van onze DD2-Partners: NOUST. Kristof Bruyninckx en Caroline Van Nijlen zijn visonaire top-ondernemers. Zij ontvingen ons met open armen om ons een unieke blik achter de schermen van hun bedrijf geven.

Noust zorgt voor de ultieme buitenbeleving in jouw eigen tuin. Hoe? Door het creëren van moderne, (h)authentieke bijgebouwen waar het zalig vertoeven is.

Noust trekt strakke houten lijnen in je tuin en creëert zo de stijlvolle aanbouw of het ideale bijgebouw waar elke zomeravond sfeervol en elke winteravond gezellig wordt. Met een bijgebouw van Noust teken je voor een milieubewust en duurzaam concept, met kennis van zaken en oog voor detail gerealiseerd door een vakman met ervaring.

De bezieler van Noust? Kristof Bruyninckx! Die ruilde na jarenlange ervaring in de bouwsector zijn kostuum in voor zijn werkbroek. Kristof droomt ervan iedereen de unieke beleving van een bijgebouw te schenken, die hij zelf al jarenlang ervaart.

Waar hebben onze DD2 partners van kunnen genieten?

  • DD2 CAFE ON TOUR evenement bij DD2 partner NOUST

  • Netwerken en maximaal connecteren met meerdere ondernemers

  • Lekker eten en drinken dankzij de DD2 Catering Mobiel & M-Catering

  • Bedrijfsbezoek en rondleiding door 2 top-ondernemers met inzage in bedrijfsstrategie, groei en interessante weetjes.

DD2 CAFE ON TOUR - NOUST Aftermovie

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DD2 CAFE ON TOUR - NOUST Fotogalerij

DEEL DIT VERHAAL OVERAL WAAR JE WENST

Laatste Nieuws

2023-06-20T08:53:30+01:00
Ga naar de bovenkant