ACLS

"Experts in asbestverwijdering"

ACLS, opgericht door de broers Jo en Wim van Pée in 2017, is een familiebedrijf gespecialiseerd in professionele asbestsanering, erkend over heel België, met focus op Limburg, Antwerpen, en Vlaams-Brabant. Uniek is onze directe inzetbaarheid voor zowel bedrijven als particulieren, gedreven door een missie om te zorgen voor een veilige en asbestvrije omgeving.

Onze drijfveer is om, vanuit onze ervaring in de dakwerkensector en de frequente confrontaties met asbest, een gespecialiseerde en betrouwbare oplossing te bieden voor asbestproblematiek. ACLS staat voor het waarborgen van veiligheid en gezondheid door middel van deskundige asbestverwijdering en -sanering.

ACLS biedt een breed spectrum aan asbestgerelateerde diensten:

  • Professionele asbestverwijdering en -sanering
  • Asbestinventarisatie voor gebouwen
  • Veilige verwijdering van zowel gebonden als ongebonden asbest
  • Specifieke methoden zoals de couveusezakmethode en sanering binnen hermetische zones
  • 24/7 snelle interventiedienst voor noodsituaties

Onze flexibiliteit, nauwgezette aanpak, en de directe betrokkenheid van onze oprichters bij elke opdracht maken ons uniek. Met een team van ervaren specialisten en een persoonlijke aanpak garanderen wij kwaliteit, veiligheid, en klanttevredenheid bij elk project.

Ons doel is om als ACLS een toonaangevende autoriteit in asbestsanering te blijven en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij streven ernaar om onze groei te bestendigen en ons aanbod uit te breiden om aan de toenemende behoeften te voldoen.

In de eerste plaats zijn we fier op het ACLS team dat dagelijks als één blok aan de slag gaat om elk project vakkundig en veilig aan te pakken en af te werken. De vele tevreden klanten zijn een bekroning en waardering voor het fantastische werk dat ons team dagelijks levert.

Wij wensen via het DD2 netwerk nieuwe connecties te leggen met als doel nieuwe opdrachten te genereren en ons netwerk verder uit te bouwen.

Kiezen voor ACLS betekent kiezen voor een familiebedrijf dat zorg draagt voor uw veiligheid & gezondheid mét professionaliteit, passie en precisie. Onze ervaring, flexibiliteit en persoonlijke benadering staan garant voor de hoogste standaarden in asbestsanering.

ACLS focust zowel op de particuliere als zakelijke markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.