ACOUSTX

Esthetiek in de akoestiek

Wij zijn ACOUSTX, een jong en enthousiast team dat streeft naar akoestische perfectie en esthetische harmonie binnen professionele ruimtes. Onze belofte is niet alleen optimale akoestische comfort maar ook een verrijking van het interieur over heel België en Nederland.

ACOUSTX bestrijdt galm en echo door deskundig toevoegen van absorberend materiaal, wat zorgt voor ongekend leefcomfort en verbeterde spraakverstaanbaarheid. We verrichten nauwkeurige geluidsmetingen en passen oplossingen esthetisch aan het interieur aan voor een verheven ruimtebeleving.

Met exacte metingen, resultaatgarantie en een interieurarchitecte in huis tillen we niet alleen de akoestiek, maar ook de uitstraling van een ruimte naar een hoger niveau. Klanttevredenheid staat voorop, altijd.

Onze ambitie is om het referentiepunt voor akoestische oplossingen in Limburg en de Kempen te worden, waarbij een prettige customer-journey en het welzijn van ons team vooropstaan.

We zijn trots op onze succesvolle projecten, zoals de stijlvolle akoestische wanden bij Derdaele+ en de omvorming van het callcenter bij Agneta naar een akoestisch paradijs.

Wij zoeken samenwerkingen met bedrijven in afwerking, audiovisuele sector en architecten om onze akoestische expertise te delen.

Kies voor ACOUSTX omdat we de serene stilte terugbrengen in uw werkruimte, met een garantie op comfort en stijl.

Onze focus ligt op professionele ruimtes in kantoren, horeca, en luxe woningen waar akoestische kwaliteit direct bijdraagt aan productiviteit en beleving.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn gezin, geniet ik van muziek, houd ik mij fysiek en mentaal fit en verken ik de wereld.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • ACOUSTX

  • Thomas Watsonlaan 105, 3930 Hamont-Achel

  • +32 11 96 83 93

  • BE 0802.541.970

  • Afwerking & Interieur

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.