ALLUVION

At your service

ALLUVION, een multi-disciplinaire dienstverlener met een diepgaande focus op financiële advisering, vastgoedbeheer, en projectontwikkeling. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 45 jaar in deze sectoren, delen wij onze expertise met een selectief en deels nieuw klantenbestand, buiten de traditionele retailsetting.

Als een volledig onafhankelijk advieskantoor en multi-family office, staan we onze cliënten bij in alle zaken met een financiële component. Of het nu gaat om verzekerings-, krediet- & beleggingsoplossingen, financial planning, KMO-advies, venture & private equity, vastgoedtransacties, of maatprojecten – wij leveren adviserende en uitvoerende diensten op maat.

Onze unieke mix van vaardigheden, opleiding en ervaring als financiële professionals, juristen, vastgoedexperts, en projectontwikkelaars, gecombineerd met een echte persoonlijke service, onderscheidt ons in een steeds meer gedigitaliseerde wereld. Onze toewijding aan persoonlijke relaties en transparantie zorgt voor een onvergelijkbare vertrouwensband met onze cliënten.

Ons doel is om binnen de komende vijf jaar een selecte portefeuille op te bouwen van cliënten met wie we een duurzame vertrouwensrelatie kunnen ontwikkelen, om onze persoonlijke service op maat werkelijk te leveren.

Hoewel we zeer discreet zijn over onze cliënten, zijn we trots op het feit dat we voor iedereen van hen een significante meerwaarde creëren, hun zorgen uit handen nemen en altijd klaarstaan met advies en ondersteuning.

We zijn op zoek naar gedreven ondernemers en bedrijven die nood hebben aan ondersteuning en omkadering in hun persoonlijke en professionele financiële structuren, geleid door ons credo: “Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”.

Kiezen voor ALLUVION betekent kiezen voor een partner die staat voor onafhankelijkheid, persoonlijke vertrouwensbanden en een volledige service in financiële waarde-opbouw. Onze diepgaande expertise en persoonlijke toewijding maken ons de ideale bondgenoot in uw financiële reis.

We focussen ons voornamelijk op elk bedrijf & ondernemer die werkt & leeft volgens ons motto: ” Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”.

Momenteel servicen wij bv. Ook tuinbouwers, landschapsarchitecten & mensen uit de beauty sector, etc. …

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Ik ben een familieman en vader van drie. Ook een grote liefhebber van voetbal, golf en wijn.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • ALLUVION ADVISORY OFFICE & ESTATE MGMT BV

  • Prins de Merodelaan 10, 3271 Averbode

  • +32 476 59 77 10

  • BE 0803.625.204

  • Financiële Dienstverlening

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.