AREGO VERZEKERINGEN

"Omdat jij mag wakker liggen van de leuke dingen!"

Arego Verzekeringen, ontstaan in 2014 uit de fusie van drie kantoren en nu gevestigd in Pelt & Peer, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Als een KBC Verzekeringskantoor met een team van 17 toegewijde professionals, zijn wij een dynamisch verzekeringsagentschap dat zich inzet voor zowel particulieren als bedrijven van alle groottes. Onze missie is het bieden van slimme en doeltreffende verzekeringsoplossingen, gedreven door onze kernwaarden: passie, pienterheid en helderheid.

Arego Verzekeringen biedt een compleet spectrum aan verzekeringsdiensten voor iedereen – van individuele klanten tot grote ondernemingen. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op wat voor hen echt belangrijk is.

Onze kracht ligt in onze teamgrootte en specialistische kennis, waarmee we elke klant van een passende verzekeringsoplossing voorzien. Als onderdeel van KBC hebben we toegang tot robuuste Belgische verzekeringsoplossingen en investeren we in digitale en klantgerichte processen. We onderscheiden ons verder door een hoge regelingsbevoegdheid in schadegevallen, waardoor we veel brandverzekeringsdossiers zelfstandig kunnen afhandelen. Onze bereikbaarheid in noodgevallen en jaarlijkse inzet voor het goede doel benadrukken onze maatschappelijke betrokkenheid.

We streven ernaar om onze positie als de referentie in verzekeringen in Noord- & Midden-Limburg verder te versterken. Dit willen we bereiken door te blijven investeren in mensen én onze focus op lokale bedrijven te vergroten, met als doel onze portefeuille in de komende vijf jaar te verdubbelen.

We zijn trots op onze samenwerkingen met klanten zoals AJK, Taxi Hendriks, ITM, en vele anderen. Elk van deze partnerschappen toont onze inzet voor het bieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

Via het DD2-netwerk streven we naar het leggen van nieuwe connecties en het opbouwen van sterke klantrelaties, gericht op het bieden van transparante en slimme verzekeringsoplossingen.

Kies voor Arego Verzekeringen zodat wij de zorg voor uw verzekeringen op ons kunnen nemen en u zich kan focussen op wat echt telt. Ons team van specialisten staat klaar om u te voorzien van persoonlijke, heldere & slimme verzekeringsoplossingen. Met Arego bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst!

Als verzekeringsagentschap richten wij ons zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten werk besteed ik mijn tijd graag aan mijn gezin, vrienden en het bijwonen van sportevenementen.
Ik ben ook een fervent fietser en wandelaar en geniet van skiën in de Alpen.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • AREGO VERZEKERINGEN

  • De Koel 10, 3900 Pelt

  • +32 11 46 20 20

  • BE 0543.76.89.34

  • Administratieve en Ondersteunende Diensten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.