ART & RENO

"De kunst van betonvloerrenovatie"

Sinds de oprichting in 2005 heeft Art & Reno zich ontplooid als een vooraanstaand specialist in de renovatie van industriële betonvloeren. Ons toegewijde team van professionals zet zich in om bedrijfsvloeren te transformeren, met een focus op kwaliteit, efficiëntie én duurzaamheid.

Art & Reno staat bekend om zijn tweeledige aanpak in de renovatie van betonvloeren:

  1. Super Vlak Slijpen: Wij maken industriële betonvloeren extreem vlak, wat essentieel is voor de efficiëntie en veiligheid van productie- en magazijnactiviteiten.
  2. Hoogglans Polijsten: Onze techniek transformeert betonvloeren tot hoogglanzende oppervlakken, vergelijkbaar met een keukenblad, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke en onderhoudsvriendelijke vloer.

Onze unieke capaciteit om grote oppervlakten, tot 10.000 m² per week, snel en grondig te renoveren, onderscheidt ons van de concurrentie. Dit stelt ons in staat om productie- en magazijnruimten met minimale downtime te verbeteren.

Innovatie staat centraal in onze missie om de kwaliteit van onze diensten continu te verbeteren. We streven ernaar om onze technieken verder te ontwikkelen, zodat we nog sneller en effectiever grote vloeren kunnen renoveren, zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat!

We zijn trots op elk project dat we voltooien, van bedrijven zoals D’Ieteren, Tesla, Caterpillar, Audi, tot Derdaele+. Ons werk bij deze prestigieuze klanten getuigt van ons vakmanschap én onze reputatie in de industrie.

Via het DD2-netwerk hopen we interessante mensen te ontmoeten en samenwerkingen aan te gaan met distributiecentra, werkplaatsen, winkelruimtes, en meer, die baat hebben bij onze gespecialiseerde diensten.

Met Art & Reno kiest u voor een partner die innovatie, kwaliteit & efficiëntie vooropstelt in elk project. Laat ons uw industriële betonvloeren transformeren in vlakke, hoogglanzende en duurzame oppervlakken, waarmee u niet alleen de esthetiek maar ook de functionaliteit van uw ruimte verbetert.

Art & Reno focust enkel op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk om zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines voor ons bedrijf, waaronder een slijpmachine met een wereldpatent om vloeren super vlak te maken.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • ART & RENO

  • Draaiboom 84, 2360 Oud-Turnhout

  • +32 14 67 92 63

  • BE 0876 444 191

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.