BELFIUS REGIO KEMPEN OOST

Belfius Regio Kempen Oost: Uw toekomst, ons engagement.

Belfius Regio Kempen Oost, een tak van Belfius Bank & Verzekeringen sinds 2001, is uw vertrouwde financiële partner in Lommel, Mol, Oudsbergen, Peer en Meerhout. Met een team van 8 zaakvoerders en 35 toegewijde medewerkers staan wij klaar om uw financiële behoeften te vervullen.

Wij bieden een volledig spectrum van bank- en verzekeringsdiensten aan, gericht op zowel particulieren als bedrijven. Onze diensten zijn erop gericht om elke klant te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke dromen.

Belfius Regio Kempen Oost onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak met diepgaande specialisatie en expertise. Uw accountmanager is meer dan een adviseur; hij/zij is een vertrouwenspersoon die tientallen jaren naast u staat, klaar om uw financiële ambities waar te maken.

Onze ambitie kent geen grenzen. Als vaste waarde in de Belfius Top 10 van België streven we ernaar om de Top 5 te bereiken, gedreven door ons streven naar groei en duurzame zorg voor onze klanten en medewerkers.

We zijn trots op onze erkenning binnen Belfius, met prijzen zoals Master of Business, Master of Insurance, en lidmaatschappen van de Platinum en Gold-Club. Onze sterke groei heeft ons een nominatie voor de Trends Gazellen opgeleverd, een bewijs van onze toewijding aan excellentie.

We richten ons op kapitaalkrachtige ondernemers aan wie we graag onze uitmuntende diensten op het gebied van business, private & wealth banking willen voorstellen.

Voor het hoogste niveau van professionalisme en expertise, maar ook een menselijke aanpak.

Zowel de markt van de particuliere als de bedrijven.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het werk geniet ik van het leven – reizen, wandelen, hardlopen vormen mijn ontsnapping naar avontuur. Mijn betrokkenheid bij de wijnclub en serviceclub is een afspiegeling van mijn passie voor gemeenschap en gedeelde ervaringen.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • BELFIUS REGIO KEMPEN OOST

  • Hertog Janplein 45, 3920 Lommel

  • +32 11 54 80 40

  • BE 0473.590.424

  • Financiële Dienstverlening

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.