CLIMAGROUP

"Klimaat verzorgen, mensen ontzorgen"

Climagroup vertegenwoordigt de kracht van samenwerking en innovatie binnen de klimatiseringssector. Gevormd door een samenwerkingsverband van zeven vooraanstaande bedrijven, elk met hun eigen specialisatie en een rijke geschiedenis van vakbekwaamheid, streven we naar het leveren van topkwaliteit en service in HVAC-R oplossingen.

Climagroup is actief betrokken bij het creëren van een optimaal klimaat voor een breed scala aan klanten, waaronder de horeca, industrie, bedrijven, retail en de zorgsector. Ons doel is om een duurzame transformatie binnen de HVAC-R sector te realiseren, met een focus op energie-efficiëntie, innovatie en klanttevredenheid.

De kern van onze benadering is het plaatsen van de klant centraal, ondersteund door een diepgewortelde passie voor ons vak en een onwrikbaar commitment aan persoonlijke service, beschikbaar 24/7. Een aanzienlijk deel van onze klanten vertrouwt al langer dan tien jaar op onze diensten, dankzij onze voortdurende innovatie en investeringen in duurzaamheid.

Onze ambitie is om te evolueren naar één uniform Climagroup-team met een regionale aanwezigheid in België tegen 2025, en uit te breiden tot marktleider binnen vijf jaar. Met het oog op de toekomst streven we naar uitbreiding buiten België, met name in Luxemburg en Nederland, door middel van strategische overnames die ons team versterken.

Onze projecten zoals de Eduards Trailer Factory, Manhatten Tower in Brussel en het Radisson Blue in Brugge staan symbool voor onze bekwaamheid en de kwaliteit die we leveren op elk niveau van onze dienstverlening.

Via het DD2-netwerk willen we de naambekendheid van Climagroup verder uitbouwen in Noord-Limburg en de Kempen en waardevolle nieuwe connecties te leggen met potentiële partners en klanten.

Ontdek de toekomst van klimatisering met Climagroup, waar innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service samenkomen om uw omgeving te transformeren. Sluit u aan bij onze missie om een verschil te maken in de manier waarop we leven en werken, met Climagroup als uw vertrouwde partner in klimaatoplossingen.

Climagroup focust enkel op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk om, vinden we balans en plezier in sport en ontspanning, zoals fitness, kick-boksen en hardlopen, evenals het genieten van sociale gelegenheden met vrienden en familie.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.