COEMANS.COM

"Het Meest Resultaatgerichte Webbureau"

Al 18 jaar leidt Coemans.com, gevestigd in Noord-Limburg en de Kempen, de weg in resultaatgerichte digitale marketing en webontwikkeling. Met een deskundig team van 8 gemotiveerde collega’s hebben we ons toegespitst op het bieden van onmisbare ondersteuning aan lokale KMO’s op het gebied van websites, webshops & allesomvattende online marketing.

Ons uitgangspunt is altijd geweest dat slimme digitale marketing cruciaal is voor de groei van KMO’s. Onze dienstverlening omvat het ontwikkelen van geavanceerde websites en webshops. Naast een breed scala aan online marketingdiensten zoals Google Ads, zoekmachineoptimalisatie, contentcreatie, social media management, CRM & effectieve mailings.

Coemans.com onderscheidt zich door een ongeëvenaarde betrokkenheid en investering in de relatie met onze klanten. Onze aanpak is gericht op het leveren van kwaliteit boven kwantiteit, waarbij we grondig onderzoek doen naar de behoeften van onze klanten via uitgebreide gesprekken. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die precies aansluit op hun unieke behoeften.

Ons streven is om erkend te worden als het beste webbureau in de regio, waarbij we focussen op het opbouwen van langdurige, vertrouwensvolle relaties met onze klanten én het vormen van duurzame partnerschappen. Ons team, bestaande uit ervaren en gepassioneerde professionals, is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

We zijn bijzonder trots op onze langdurige samenwerking met gerespecteerde klanten zoals Indupack, Sleep Design en de Matrassenmakers. Deze projecten weerspiegelen onze deskundigheid in het creëren van op maat gemaakte webshops, effectieve online marketingstrategieën en het verhogen van de online zichtbaarheid van onze klanten.

Bij het DD2-netwerk wil ik boeiende mensen ontmoeten & leerzame ervaringen opdoen.

Bij Coemans.com begrijpen we de kunst en wetenschap van digitale marketing en webontwikkeling. Wij zijn meer dan alleen een dienstverlener; wij zijn uw strategische partner, toegewijd aan het realiseren van uw digitale doelstellingen. Met ons als uw partner, zijn uw online ambities in bekwame handen, klaar om uw bedrijf naar nieuwe digitale hoogten te tillen!

Coemans.com focust enkel op de zakelijke markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten kantooruren geniet ik van kwaliteitstijd met mijn gezin. Ik ben een fiere papa van een zoontje van 6 en een dochtertje van 4. Daarnaast ben ik ook sportief en speel ik graag een partijtje padel of ga fietsen. Ook op Lommel SK kan je me al eens tegenkomen. Als voorzitter van Unizo Lommel draag ik bij aan de lokale gemeenschap én het ondernemerschap.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • COEMANS.COM

  • Lutlommel 33, 3920 Lommel

  • +32 11 54 56 66

  • BE 0507.581.501

  • Informatie en Communicatie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.