COVAMO

"Service Driven by Quality"

COVAMO is niet zomaar een autobedrijf; het is een samensmelting van lokale familiebedrijven met een passie voor Toyota en een ongekende toewijding aan klantenservice. Wij combineren de kracht én expertise van een grote groep met de persoonlijkheid en warme klantbenadering van een kleine garage. Onze aanpak is eenvoudig: ken de klant, overtref hun verwachtingen & blijf altijd eerlijk en transparant.

COVAMO biedt een compleet scala aan diensten voor uw voertuig, van verkoop tot onderhoud, carrosserieherstel, verhuur én uitgebreide bandensupport. Verwacht bij ons een betrouwbare partner voor al uw voertuigbehoeften met een constante focus op kwaliteit en zorg.

Wij leveren niet alleen Toyota producten en- services van topkwaliteit, wij bieden ook persoonlijke oplossingen voor alle mobiliteitsvragen. Klantvriendelijkheid en een stimulerende werkomgeving zorgen ervoor dat onze klanten zich altijd welkom, betrokken en gewaardeerd voelen!

We streven ernaar ons zakelijk klantenbestand jaarlijks te vergroten, niet alleen door gerichte marketing, maar ook door het verbeteren van onze service en het aangaan van waardevolle partnerships.

Trots zijn we op onze samenwerkingen met Officecenter, Containerdienst Kenis en iAssist, waar we onze belofte van uitmuntende service & kwaliteit steeds waargemaken.

Bij het DD2 netwerk willen we Toyota integreren in de policy’s van partners én nieuwe zakelijke relaties aangaan, vooral met grotere wagenparken. Zeker omdat we naast de grote wagens ook een heel mooi gamma hebben van lichte vracht voertuigen.

Ontdek bij COVAMO de perfecte balans tussen de deskundigheid van een grote organisatie & de persoonlijke touch van een lokale garage.

Ons doel? Een onvergetelijke klantenervaring creëren, elke keer weer. Met COVAMO aan uw zijde, bent u verzekerd van kwalitatieve mobiliteitsoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en verwachtingen!

B2B én B2C

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • Als fiere vader spendeer ik graag tijd met gezin. Ik heb 2 prachtige dochters en een sterke vrouw die achter me staan.
  • Reeds meer dan 20 jaar actief als scheidsrechter in het veldvoetbal.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • COVAMO TOYOTA Limburg & Kempen

  • Lindelsebaan 344, 3900 Pelt

  • +32 472 96 43 87

  • BE 0767.455.882

  • Automotive

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.