CREATIC

Creatic: Waar KMO's online schitteren.

Wij zijn Team Creatic, de digitale tovenaars die ervoor zorgen dat KMO’s niet alleen online opvallen, maar ook substantieel groeien. Met mensentaal en een persoonlijke touch, transformeren we jouw online aanwezigheid.

Ons 20-koppige team bestaat uit creatievelingen en digitale goeroes. We bouwen merken op, creëren websites en webshops, en beheren succesvolle online campagnes die de omzet van onze klanten verhogen.

Bij ons staat jargon buiten de deur. We praten digitaal in mensentaal en streven ernaar om elk digitaal concept begrijpelijk en toegankelijk te maken voor elke ondernemer.

Onze horizon is gericht op het openen van een derde kantoor in Pelt tegen 2026 en het uitbreiden van ons dynamische team naar 35 specialisten.

Trots zijn we op meer dan 850 op maat gemaakte websites en het beheer van over 1000 online marketingkanalen, die bijdragen aan de groei van meer dan 750 KMO’s.

We zoeken naar innovatieve KMO’s die durven dromen en klaar zijn om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor Creatic als je gelooft in krachtige online marketing, bereikbaar voor elke KMO, verpakt in een heldere en mensgerichte aanpak.

We concentreren ons op KMO’s die de kracht van online aanwezigheid en marketing willen omarmen om hun bedrijf te laten groeien.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten kantooruren vind je me vaak op de loopband of aan tafel, genietend van culinaire hoogstandjes met vrienden en familie.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • CREATIC DIGITAL AGENCY

  • Stationsstraat 51/2, 3910 Pelt

  • +32 11 49 42 94

  • BE 0641.680.536

  • Informatie en Communicatie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.