DBMB BEVEILIGING

"DBMB.be uw partner in veiligheid"

DBMB, ofwel ‘De Beveiligingsmarkt België’ is een jong, maar ervaren bedrijf in de beveiligingssector, opgericht in 2022. Wij specialiseren ons in het installeren van alarm, brand -en camerasystemen en zijn recentelijk ook actief in het bieden van tijdelijke werfbewaking. Ideaal voor bouwbedrijven en evenementen.

DBMB biedt hoogstaande beveiligingsoplossingen. Onze systemen detecteren personen of voertuigen vroegtijdig en zijn effectief in het afschrikken van inbrekers door licht en geluid, zelfs voordat ze een poging wagen. De heldere camerabeelden zijn zowel overdag als ’s nachts beschikbaar voor identificatie.

Wij onderscheiden ons door een klantgerichte aanpak en eerlijkheid. Bij ons bent u niet verplicht tot een contract of abonnement Wij beloven alleen wat we kunnen waarmaken. Onze focus ligt op 100% klanttevredenheid en we staan altijd klaar voor vragen, opmerkingen of aanpassingen na installatie.

Binnen 5 jaar mikken we op 3000 klanten en op lange termijn op 10.000, gebaseerd op onze groei en positieve referenties. Ons eerlijke en transparante concept in beveiliging slaat aan. We streven ernaar klanten te voorzien van alleen wat zij echt nodig hebben.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen met vooraanstaande bedrijven zoals Tom & Co, Derdaele+, Haex, HYE, Watertechniek Theunissen, DYLS Construct, Pal Projects, Box Caravans, Groenbeheer baart, MC-cars en vele anderen. Deze partnerschappen bevestigen onze betrouwbaarheid en expertise.

Bij het DD2-netwerk willen we nieuwe relaties opbouwen met nieuwe bedrijven, vooral partners die geïnteresseerd zijn in tijdelijke werfbewaking en uitgebreide beveiligingsoplossingen. Dit netwerk is de ideale plaats om verbindingen te leggen en onze unieke diensten verder te promoten.

Kies voor DBMB Beveiliging voor innovatieve & betrouwbare beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen de waarde van veiligheid en rust en streven ernaar deze te bieden met onze op maat gemaakte beveiligingssystemen en uitstekende klantenservice. Met DBMB bent u verzekerd van een partner die echt luistert en reageert op uw beveiligingsbehoeften!

Bij DBMB kan u terecht als zakelijk klant maar ook als particuliere klant. Iedereen is welkom bij ons.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Zelf ben ik een fanatieke padeller, wie goesting heeft mag me gerust eens uitdagen! ;-)

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • DBMB BEVEILIGING

  • Kerkstraat 8, 3910 Pelt

  • +32 475 36 78 96

  • BE 0475.385.914

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.