DERDAELE

"If you can dream it, we can build it"

DERDAELE+ INDUSTRIELE GEBOUWEN markeert zich als een jonge, dynamische voorloper in de constructie van industriële faciliteiten. Opgericht met een visionaire blik door Patric Derdaele en geflankeerd door het doorzettingsvermogen van CEO Thomas Monnens, heeft DERDAELE+ zich ontwikkeld tot een sleutelspeler in de industriebouw. Onze expertise bestrijkt een breed spectrum van projecten, waaronder industriële en utiliteitsbouw, staalconstructies, bedrijfshallen met of zonder kantoren, industriële en productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms, garages, en kantoorgebouwen. Bovendien zijn wij meesters in de renovatie en verbouwing van bestaande bedrijfsgebouwen, steeds strevend naar bouwtechnische perfectie vanaf de eerste offerte tot de oplevering.

Gedreven door een familiegeest, richt DERDAELE+ zich op het overbruggen van de behoeften van industrieel vastgoed met innovatieve, duurzame bouwoplossingen. Onze missie is tweeledig:

  • enerzijds het realiseren van state-of-the-art industriële gebouwen die de uitstraling van een onderneming versterken en voldoen aan de nieuwste bouwnormen en energie-eisen;
  • anderzijds het aanbieden van renovatie- en verbouwingsdiensten die bestaande constructies nieuw leven inblazen.

Van concept tot realisatie, DERDAELE+ staat voor een bouwproces waarin klantgericht advies, transparantie en een minutieuze afwerkingsgraad centraal staan.

Onze dienstverlening bestrijkt het gehele spectrum van de industriebouw, met een bijzondere focus op staalconstructies. Wij bieden een allesomvattende service van grondwerken tot water- en winddichte oplevering, ondersteund door een professionele studie- en tekenafdeling, een eigen atelier en ervaren montageploegen uitgerust met een uitgebreid machinepark. Ons doel is om elke klant een op maat gemaakte oplossing te bieden die nauwgezet aansluit bij hun specifieke behoeften en verwachtingen.

DERDAELE+ onderscheidt zich door onze holistische benadering van de industriebouw, waarbij wij sterk inzetten op zelfbeheer van projecten van A tot Z. Onze VCA-certificering en focus op veiligheid, samen met een team van 30 Nederlandssprekende vakmensen, waarborgen een ongeëvenaarde kwaliteit en veiligheid op elke werf. Flexibiliteit, snelheid en een onberispelijke afwerking zijn de hoekstenen van onze reputatie.

Ons toekomstbeeld is ambitieus: het verenigen van al onze activiteiten onder één dak door de bouw van een nieuwe bedrijfssite. Dit zal onze efficiency verder verhogen en ons in staat stellen onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Van het DD2-complex tot de elegante constructies van CS raamconstructies en het Corbie hotel in Lommel, elke realisatie van DERDAELE+ is een toonbeeld van onze bekwaamheid en onze toewijding aan kwaliteit.

DERDAELE+ ziet het DD2 netwerk als een vitaal platform voor het smeden van nieuwe connecties met potentiële klanten, architecten en partners, waarbij we gezamenlijk projecten kunnen realiseren die onze gedeelde ambities weerspiegelen.

Kiezen voor DERDAELE+ betekent opteren voor een partner die expertise, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Met onze geïntegreerde aanpak, van ontwikkeling tot oplevering, garanderen we niet alleen een naadloze uitvoering van uw project maar ook innovatieve en duurzame bouwoplossingen. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid en een diepgaande branchekennis, waardoor elke industriebouw op maat en volgens de hoogste normen gerealiseerd wordt. Kiezen voor DERDAELE+ is kiezen voor een betrouwbare bouwpartner die uw visie met vakmanschap en passie tot leven brengt.

DERDAELE+ bouwt enkel voor zakelijke partners.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • DERDAELE+

  • Gerard Mercatorstraat 24, 3920 Lommel

  • +32 11 805 500

  • BE 0445.714.109

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.