DIRKX BOUW- & BETONWERKEN

"Bouwen aan uw droom, steen voor steen"

Groep Dirkx, een ambitieuze familieonderneming, werd opgericht door Daan Dirkx. Met een klein begin in 2006, legde Daan de fundering voor wat nu een bloeiend bouwbedrijf is. Door de jaren heen is onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap niet onopgemerkt gebleven, wat resulteerde in een gestage groei. Ons team bestaat nu uit meer dan 16 vakspecialisten die zich richten op betonwerken, ruwbouw, en eigen projectontwikkeling.

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige woonprojecten te realiseren die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen maar deze overtreffen. Door een persoonlijke aanpak vanaf de aankoop van de grond tot de oplevering streven we naar 100% klanttevredenheid.

Groep Dirkx is actief in drie hoofdgebieden:

  • Dirkx Development,
  • Dirkx Beton en
  • Dirkx Bouw.

Van kleinschalige ontwikkelingen in dorpskernen en steden tot allerhande betonwerken en het realiseren van projecten in de privésector, onze vakkundige teams leveren maatwerk op elk gebied.

Onze kracht ligt in onze snelle omschakeling en aanpassingsvermogen, waardoor we dringende aanvragen efficiënt kunnen afhandelen. Deze aanpak wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, van particulieren die iets speciaals zoeken tot grote industriële partners.

Groep Dirkx streeft ernaar om onze positie als toonaangevend bouwbedrijf verder uit te bouwen. Wij willen blijven groeien, zowel in omvang als in de diversiteit van onze projecten, en ons netwerk van tevreden klanten en partners verder uitbreiden.

We zijn trots op elk project dat we hebben voltooid, groot of klein. Onze realisaties omvatten onder andere de succesvolle ontwikkeling van woonprojecten en de uitvoering van complexe betonwerken. Onze rol als vaste partner voor diverse gemeenten en bedrijven onderstreept onze betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Groep Dirkx is voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met grondeigenaren, projectontwikkelaars, en architecten die onze visie delen en samen met ons unieke woonoplossingen willen creëren.

Kiezen voor Groep Dirkx betekent kiezen voor een bouwpartner die betrokkenheid, kwaliteit en klanttevredenheid vooropstelt. Onze persoonlijke aanpak en toewijding aan elk project, van concept tot realisatie, maken ons de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en service.

De DIRKX group focust zich enkel op de zakelijke markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het werk geniet ons team van een actief leven buiten de bouwplaats. De passie voor ons werk weerspiegelt zich in onze vrijetijdsactiviteiten, waar we net zoveel energie en toewijding in stoppen.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • DIRKX BOUW- & BETONWERKEN

  • Industrieterrein Kanaal-noord 1650, 3960 Bree

  • +32 89 27 08 00

  • BE 0894.591.903

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.