ENGENIUS

" Ingenieurskunst voor Bouw en Infra"

Opgericht in 2017 door Michiel Corthouts en Peter Piccard, twee ingenieurs met een rijke ervaring in respectievelijk bouw en infrastructuur, heeft Engenius zich snel gevestigd als een vooruitstrevende speler in de sector. Ons team van jonge, getalenteerde ingenieurs leidt elk bouw- of infraproject in goede banen door flexibele, op maat gemaakte ondersteuning te bieden aan onze klanten.

Engenius specialiseert zich in ‘Project Management on Demand’ voor de bouw- en infrasector. Onze diensten richten zich op aannemers, projectontwikkelaars, overheden, spoorwegen en de industrie, waarbij we variëren van deeltijdse tot voltijdse project- en werfleiding op basis van de specifieke behoeften van onze klanten.

In plaats van de traditionele HR-aanpak, benadert Engenius tijdelijke ondersteuning met een technische blik. Wij hechten groot belang aan statuut-onafhankelijk werken en promoten actief het freelance statuut binnen onze industrie. Deze benadering stelt ons in staat om nauwkeurig aan te sluiten bij de specifieke eisen van elk project, waarbij we de beste freelance professionals koppelen aan de unieke uitdagingen van onze klanten.

Ons doel is om dé referentie te worden voor tijdelijke ondersteuning in project- en werfleiding binnen de bouw- en infrasector. Tegelijkertijd streven we ernaar om een thuisbasis te zijn voor high qualified freelance professionals die op zoek zijn naar boeiende projecten waarbij hun expertise volledig tot zijn recht komt.

Onze portfolio omvat indrukwekkende projecten zoals het Manhatten Center in Brussel, de Biogascentrale in Lommel en de nieuwe Jumbo in Lier. Deze projecten illustreren onze capaciteit om grootschalige en complexe projecten succesvol te leiden en af te ronden.

Bekijk hier ons portfolio.

Via het DD2-netwerk wensen we waardevolle connecties te maken met andere ondernemers, nieuwe kansen te ontdekken en onze expertise te delen met een breder netwerk.

Engenius is meer dan een bedrijf; het is een beweging die de brug slaat tussen traditionele projectbegeleiding én de moderne behoeften van de bouw- en infrasector. Met een team van gepassioneerde ingenieurs en een innovatieve aanpak, zetten we ons in voor de groei en het succes van zowel onze klanten als onze freelance professionals. Kies voor Engenius, waar elk project de toewijding en expertise krijgt die het verdient!

Bij Engenius focussen wij ons op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk geniet ik er van om tijd te spenderen met mijn gezin. Ook lees ik af en toe graag eens een goed boek.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • ENGENIUS

  • Diestersteenweg 36, 3545 Halen

  • +32 13 31 13 71

  • BE 0789.621.768

  • Bouw & Afwerking / Diensten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.