EVONITY

"Evonity, Elegant Power"

Opgericht in 2022, is Evonity een innovatieve pionier in de ontwikkeling en productie van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Onze missie is bij te dragen aan een duurzamere wereld door de weg te effenen voor groene mobiliteit.

Evonity biedt een uitgebreid assortiment aan laadoplossingen, waaronder zowel AC- als DC-laadinfrastructuur, geschikt voor een divers scala aan elektrische voertuigen.

Elk van onze laadpalen wordt lokaal ontwikkeld en geproduceerd in België. Deze sterke lokale verankering stelt ons in staat om snelle, kwaliteitsvolle en betrouwbare dienstverlening te bieden.

Op korte termijn streven we ernaar Evonity verder uit te rollen in Europa. Op middellange termijn is het ons doel om Evonity op de wereldkaart te zetten als een toonaangevende naam in elektrische laadoplossingen.

We zijn trots op onze belangrijke realisaties, waaronder DC laadpleinen voor Audi A&M in Hasselt, Meubelen Jonckheere in Sint-Niklaas, en AC laadplein voor ASSA ABLOY in Houthalen-Helchteren. Ook onze DC laders bij Kia Van Gansen in Ekeren en Democo in Hasselt benadrukken onze expertise en betrokkenheid.

Via het DD2-netwerk streven we naar connecties met bedrijven die op het punt staan hun wagenpark te elektrificeren. Wij richten ons vooral op bedrijven met meerdere elektrische voertuigen in hun vloot.

Evonity staat voor elegantie en kracht in de wereld van elektrische mobiliteit. Onze toewijding aan duurzaamheid, gekoppeld aan geavanceerde technologie en lokale productie, maakt ons de ideale partner voor bedrijven die de overstap naar elektrische voertuigen maken. Kies voor Evonity, waar innovatie, betrouwbaarheid en elegantie samenkomen om uw elektrische mobiliteitsbehoeften te vervullen.

Evonity focust enkel op de zakelijke markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast mijn drukke agenda als ondernemer spendeer ik graag Quality time met mijn vrouw en 4 prachtige dochters.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • EVONITY BV

  • Vlinderstraat 20, 3550 Heusden-Zolder

  • +32 11 96 04 23

  • BE 0790.766.071

  • Automotive

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.