GARAGE CROONEN

"Waar passie voor auto's en klanttevredenheid samenkomen"

Garage Croonen onderscheidt zich als een erkend dealer met een hart voor automobiliteit, vertegenwoordiger van toonaangevende merken als Nissan, Suzuki, Corvette, Camaro, en Cadillac. Onze missie sinds de oprichting is om meer dan enkel voertuigen te verkopen; we streven ernaar om volledige mobiliteitsoplossingen te bieden die onze klanten niet alleen verplaatsen maar ook inspireren.

Elke dag, met elke klant interactie, zetten wij ons in om een ongeëvenaarde service en een persoonlijke klantenervaring te bieden. Dit commitment aan excellentie en klanttevredenheid is wat ons drijft en onderscheidt in de competitieve automarkt.

Ons aanbod omvat niet alleen de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s maar strekt zich ook uit tot hoogwaardig onderhoud en reparaties, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en originele onderdelen.

Wat ons verder onderscheidt, is onze sterke focus op klantenbinding en -tevredenheid. Wij geloven dat een auto kopen meer is dan een transactie; het is het begin van een relatie.

Vooruitkijkend, streeft Garage Croonen ernaar om verder te groeien en onze aanwezigheid in de automobielindustrie uit te breiden. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze diensten te verbeteren, ons aanbod uit te breiden en nieuwe markten te betreden.

We zijn trots op onze nieuwe showroom te Lommel en onze status als officiële dealer van General Motors.

We kijken ernaar uit om nieuwe partnerschappen te vormen en samen te werken met bedrijven die investeren in vervoersoplossingen, gesteund door het DD2 netwerk om onze connecties en samenwerkingen te versterken.

Kiezen voor Garage Croonen betekent kiezen voor een toegewijde partner in automobiliteit, erkend dealer van topmerken als Nissan, Suzuki, en GM, met een passie voor auto’s en een onwrikbare focus op klanttevredenheid. Bij ons staat de klant op de eerste plaats, waarbij we ons inzetten voor persoonlijke service en een aanbod dat zich uitstrekt van verkoop tot onderhoud, allemaal onder één dak. Ons doel is om elke klant een auto-ervaring te bieden die zowel inspirerend als zorgeloos is, gesteund door onze deskundige medewerkers die met volle goesting en zonder gedoe voor u klaarstaan.

Garage Croonen focust zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast onze professionele activiteiten, zijn wij actief in de lokale gemeenschap en ondersteunen we diverse sporten zoals basketbal en voetbal, wat onze betrokkenheid bij en steun aan lokale teams en sportevenementen benadrukt.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.