GOLD ESTATES

"Neem een kwart eeuw aannemersexpertise, voeg een even royale dosis projectontwikkelingsmagie toe, en je hebt Gold Estates – dé specialist in exclusieve Spaanse droomhuizen."

Gold Estates is een vooraanstaande speler in de ontwikkeling van exclusieve vastgoedprojecten aan de zonnige Spaanse Costa’s. Opgericht in 2016 door Bruno De Troch en Bruno Van Den Driessche, brengen deze pioniers elk meer dan twee decennia ervaring in bouw en vastgoedontwikkeling mee. Hun missie? Het leveren van eerstelijns vastgoedunits die luxe, comfort en ongeëvenaarde zeezichten combineren, om zo de ultieme woonervaring te bieden. Gold Estates heeft zich snel gevestigd als dé referentie voor Belgische en internationale investeerders op zoek naar Spaans vastgoed, met jaarlijks 50 tot 60 nieuwe eenheden en een groeiende focus op internationalisering.

Gold Estates biedt een integrale service in de ontwikkeling, bouw en verkoop van exclusieve vastgoedprojecten aan de Spaanse Costa’s. Hun focus ligt op eerstelijns units die de bewoner directe toegang tot het strand of magnifieke zeezichten bieden. Dit omvat:

 • Ontwikkeling: Identificatie en aankoop van premium locaties voor de ontwikkeling van unieke wooncomplexen.
 • Bouw: Beheer van het gehele bouwproces, gegarandeerd door de rijke ervaring en aandacht voor kwaliteit van het team.
 • Verkoop: Een volledig begeleid aankoopproces, waarbij de klant centraal staat en wordt bijgestaan met juridisch advies en na-verkoopdiensten.

Gold Estates onderscheidt zich door een unieke combinatie van factoren:

 • Locatie en Luxe: Focussen op exclusieve, eerstelijnslocaties die luxe woonervaringen bieden.
 • Geïntegreerde Aanpak: Een volledig traject van ontwikkeling tot verkoop onder één dak, wat zorgt voor cohesie en kwaliteit.
 • Persoonlijke Begeleiding: Een sterke nadruk op klantenservice en persoonlijke aandacht, waardoor klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen.
 • Internationale Focus: Een doelgerichte uitbreiding naar de internationale markt om een breder publiek te bereiken.

De ambities van Gold Estates liggen hoog, met het streven naar een voortrekkersrol in de Europese vastgoedmarkt. Het doel is om hun aanbod uit te breiden, innovatieve en duurzame bouwtechnieken te integreren en de klantenservice naar een nog hoger niveau te tillen. Door hun positie te verstevigen en uit te breiden, wil Gold Estates synoniem staan voor luxe, kwaliteit en betrouwbaarheid in Spaans vastgoed.

Gold Estates is trots op elk project, van het eerste tot het meest recente. Met de ontwikkeling van prachtige wooncomplexen zoals in Alicante en Tenerife, heeft Gold Estates bewezen een betrouwbare partner te zijn voor hen die dromen van een thuis in Spanje. En met spannende, nieuwe projecten in het vooruitzicht, blijft

We kijken uit naar waardevolle connecties en langdurige samenwerkingen binnen het DD2 netwerk

Van onze eerste projecten aan de Costa Blanca tot onze recente luxe ontwikkelingen in Tenerife, elke realisatie van Gold Estates is een getuigenis van onze passie en toewijding. We zijn bijzonder trots op de vertrouwensrelaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en partners en kijken uit naar de toekomstige projecten die ons wachten.

Gold Estates is er zowel voor de zakelijke als de particuliere klant.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast onze zakelijke ambities genieten we ook van het leven buiten het werk. Met een passie voor reizen, sport en culinaire genoegens vinden we een perfecte balans tussen werk en ontspanning, iets wat we ook graag delen met ons netwerk.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

 • GOLD ESTATES

 • Moeistraat 22A, 9830 St Martens Latem

 • +32 476 74 94 54

 • BE 0839.481.946

 • Vastgoed en Huuractiviteiten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.