GROEP CLAES LUC

"Een woord is een woord!"

Sinds 2001 is Groep Luc Claes een gevestigde naam in de wereld van afbraak- en grondwerken. Gespecialiseerd in delicate afbraakwerken en bekwaam in beperkte ruwbouwwerken, zijn wij uw betrouwbare partner voor projecten door heel België, van kantoren en winkels tot woningen en ziekenhuizen. Onze expertise, uitgerust met elektrische kraantjes, stelt ons in staat elke uitdaging aan te gaan.

Ons dienstenpakket omvat afbraakwerken, vloerverwijdering, beperkte ruwbouwwerken, asbestverwijdering en meer. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat elk project vlot en veilig verloopt, en dat we elke werf netjes achterlaten.

Als familiebedrijf staan we bekend om onze integriteit en betrouwbaarheid. ‘Een woord is een woord’ is ons motto; we komen onze afspraken en beloftes altijd na.

Wij zijn trots op onze afgelopen 20 jaar en ons toegewijde team. Ons doel is om met dit team nog vele jaren succesvolle en mooie projecten te realiseren.

Elke realisatie! Privéwoningen, projecten voor Torfs of onze langdurige relatie met het Sint-Franciskusziekenhuis in Heusden-Zolder, is een bron van trots.

Via het DD2-netwerk willen we graag in contact komen met ondernemers voor het werven van nieuwe projecten. Ook hebben wij een bijzondere interesse in samenwerkingen met interieurarchitecten, bouwfirma’s en winkelketens.

Kies voor Groep Luc Claes, waar deskundigheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop staan. Wij garanderen een professionele aanpak van uw project, met respect voor veiligheid en netheid. Altijd in lijn met onze belofte: een woord is een woord. Met Groep Luc Claes haalt u een partner in huis die uw verwachtingen niet alleen inlost maar ook overtreft!

Wij focussen zowel op de B2B als de particuliere markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk ben ik een echte duizendpoot. Naast een bijberoep in droogbloemen ben ik actief in het toneel en geniet ik van powerboatwedstrijden in de zomer.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • GROEP CLAES LUC

  • Reservorenstraat 32, 3581 Beverlo

  • +32 11 91 99 69

  • BE 0552.514.968

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.