HABRAKEN WOONPROJECTEN

"Van Visie naar Realiteit: Habraken Maakt Wonen Bijzonder."

Opgericht met een diepgewortelde passie voor bouw, geërfd van mijn grootvader die 70 jaar in de sector actief was, staat Habraken Woonprojecten voor de ontwikkeling van hoogwaardig residentieel vastgoed. Ons streven is het creëren van projecten op A-locaties, met focus op ruimtebeleving, optimale lichtinval, energiezuinigheid & het gebruik van de meest geavanceerde technieken en materialen.

Habraken Woonprojecten is verantwoordelijk voor de aankoop, ontwikkeling én verkoop van voornamelijk residentieel vastgoed. Vanuit mijn ervaring met het schildersbedrijf “Plus-Paint” ben ik me er sterk van bewust dat kwalitatieve materialen en uitvoering essentieel zijn. Daarom zal er bij Habraken Woonprojecten nooit bespaard worden op kwaliteit!

Ons vastgoed bevindt zich alleen op A-locaties en kenmerkt zich door duurzaamheid en energie-efficiëntie. Mijn dagelijkse aanwezigheid op bouwprojecten zorgt ervoor dat ik direct betrokken ben bij elk aspect van de ontwikkeling en in nauw contact sta met onze aannemers. Deze hands-on benadering stelt ons in staat onze kopers intensief te begeleiden gedurende het hele proces.

Ons doel is om onze ontwikkelingscapaciteit te verhogen, op dit moment werken we aan een jaarlijkse ontwikkeling van 5 tot 10 eenheden. Persoonlijke betrokkenheid blijft cruciaal; ik wil graag uitbreiden met één of twee betrouwbare projectleiders. De droom is om uiteindelijk internationaal actief te zijn in de vastgoedbranche.

We zijn bijzonder trots op projecten zoals “Horizon” (appartementen 2023) en “Grote Heide” (vrijstaande woningen 2023), die onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid weerspiegelen. Maart 2024 starten we met het ontwikkelen van 4 woningen te Genk.

In het DD2-netwerk kijk ik uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen en het leggen van contacten met aannemers en andere bouwprofessionals. Ook sta ik open voor investeerders die geïnteresseerd zijn in samenwerkingen om de groei van Habraken Woonprojecten te versnellen.

Bij Habraken Woonprojecten draait alles om het creëren van leefruimtes die niet alleen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit & duurzaamheid, maar ook resoneren met de waarden en emoties van onze klanten. Of het nu gaat om een droomhuis of een duurzaam appartement, bij ons bent u verzekerd van een thuis waar generaties lang van genoten kan worden. Kies Habraken Woonprojecten voor een toekomstbestendige thuisbasis.

Als bedrijf richten wij ons zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het werk besteed ik mijn vrije tijd graag met familie en vrienden, of dat nu op restaurant is of op een feestje.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • HABRAKEN WOONPROJECTEN

  • Kapelstraat 55, 3930 Hamont

  • +32 494 75 83 83

  • BE 0778.728.866

  • Vastgoed en Huuractiviteiten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.