IMMO EIBO GROUP

" Waar dromen een adres vinden"

Sinds de oprichting meer dan 30 jaar geleden in Pelt, heeft Immo Eibo Group BV zich ontpopt als een vertrouwde naam in de vastgoedsector van Noord-Limburg. Met een nieuwe impuls sinds 2021, zet ons team, bestaande uit uitsluitend BIV erkende makelaars, zich dagelijks in om klanten in alle facetten van het onroerend goed te begeleiden. Onze diepe passie voor vastgoed en uitgebreide kennis vormen de basis van onze dienstverlening.

Bij Immo Eibo Group BV bestrijken we het volledige spectrum van vastgoeddiensten. Van verkoop en aankoop tot verhuur en taxaties, ons doel is om een transparant en succesvol proces te waarborgen. Onze diensten omvatten:

 • Verkoop en Aankoop:
  Professionele fotoshoots en styling, aanvragen van noodzakelijke attesten, en begeleiding door het gehele proces.
 • Verhuur:
  Inclusief het opstellen van huurcontracten, plaatsbeschrijvingen, en beheersformules voor betalingen en onderhoud.
 • Taxaties:
  Accurate beoordelingen voor diverse doeleinden met officiële registratie.
 • Syndicusdiensten:
  Omvattend administratief, technisch, juridisch beheer, communicatie, en verzekeringen.
 • Advies en Marketing:
  Advies over markttrends, investeringsmogelijkheden en uitvoering van marketingactiviteiten zoals bv plaatsen van advertenties, organiseren van open huizen en gebruik van digitale mediakanalen.

Onze jarenlange ervaring en het werken met erkende makelaars stellen ons in staat om een dienstverlening van topniveau te bieden! Onze makelaars zijn niet alleen deskundig door voortdurende bijscholing maar zijn ook verzekerd tegen fouten, wat onze klanten extra zekerheid biedt.

Ons doel is om dé referentie te zijn voor vastgoed in Noord-Limburg. We streven ernaar dat mensen automatisch aan Immo Eibo Group BV denken bij al hun vastgoedvragen, dankzij onze brede expertise.

Onze slogan “Waar dromen een adres vinden” belichaamt onze missie om voor elke klant de perfecte vastgoedmatch te vinden, waarbij we dromen omzetten in realiteit.

Trots zijn we op projecten zoals WADO, een residentieel woonproject dat natuur en historie combineert, en onze samenwerking met toonaangevende projectontwikkelaars en bedrijven.

Via het DD2-netwerk streven we ernaar om nieuwe connecties te maken en samen te werken met gepassioneerde ondernemers.

Bij Immo Eibo Group BV geloven we in de kracht van dromen & de realisatie daarvan door deskundig vastgoedadvies en -beheer. Elk project, elke transactie en elke klant wordt met zorg en professionaliteit behandeld, zodat u zich kunt focussen op de leuke dingen in het leven. Met Immo Eibo Group BV aan uw zijde is uw vastgoeddroom in veilige handen.

Bij Immo Eibo Group focussen wij ons zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk geniet ik van tijd met mijn gezin en recreatief voetballen, wat de balans tussen werk en privé versterkt.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

 • IMMO EIBO GROUP

 • Ekselsebaan 1a, 3990 Peer

 • +32 474 84 83 06

 • BE 0785.482.046

 • Vastgoed en Huuractiviteiten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.