JC DAKWERKEN

"Verfijnde kwaliteit in een ruwe sector"

Opgericht in december 2015 en gevestigd in Eksel, heeft JC Dakwerken zich snel ontpopt tot een toonaangevende specialist in de bouwsector, met een diepe focus op platte daken. Ons jonge en gepassioneerde team combineert snelle service met vakmanschap én een professionele aanpak, waardoor we met trots kunnen zeggen dat we ware roofing specialists zijn!

Bij JC Dakwerken richten we ons op de plaatsing, renovatie & totale heropbouw van platte daken voor zowel de residentiële markt als de industriële sector. We werken nauw samen met bouwbedrijven en zijn betrokken bij projecten variërend van industriële gebouwen tot algemene aannemerij. Onze diensten omvatten zowel nieuwe daken als renovaties en we staan bekend om onze totaaloplossingen van afbraak tot de opbouw van nieuwe dakpakketten.

Onze kracht ligt in onze hechte teams, dat al jaren samenwerken. Deze continuïteit zorgt voor vertrouwen en efficiëntie bij onze klanten. Omdat ze altijd dezelfde gezichten zien die bovendien Nederlands spreken. Deze persoonlijke touch en herkenbaarheid in ons werk is wat ons onderscheidt in een ruwe sector.

Met de recente uitbreiding van onze bedrijfshal, inclusief woonst, leggen we de basis voor verdere groei. Ons doel is om onze capaciteit én bereik te vergroten, terwijl we onze kwaliteit & de persoonlijke band met onze klanten blijven waarborgen.

Onze slogan, “Verfijnde kwaliteit in een ruwe sector”, weerspiegelt onze toewijding aan uitmuntendheid en onze ambitie om boven de massa uit te stijgen door uitzonderlijke kwaliteit en service te bieden in elk project dat we ondernemen!

Trots kijken we terug op projecten zoals het nieuwe kantoorgebouw van Essers in Genk. Onze samenwerking met gerenommeerde bedrijven zoals Cordeel, Strabag, Lamers en WL Construct getuigt van ons vakmanschap en de vertrouwensrelatie die we met onze partners opbouwen.

Bij JC Dakwerken staan we open voor nieuwe ontmoetingen en verrassingen binnen het DD2-netwerk. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden die dit netwerk ons kan bieden en de nieuwe connecties die we kunnen leggen.

Kies voor JC Dakwerken voor uw platte dak projecten, waar meesterschap, betrouwbaarheid én persoonlijke service samenkomen om uitzonderlijke resultaten te leveren. Elk dak dat we aanleggen of renoveren, is een testament van onze passie voor kwaliteit en onze inzet voor duurzaamheid. Met JC Dakwerken kiest u voor een partner die bouwt aan uw toekomst!

Bij JC Dakwerken kan u terecht als zakelijk klant maar ook als particuliere klant. Elk project is een mooie uitdaging voor ons.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast ons werk zijn we altijd op zoek naar nieuwe avonturen, of het nu gaat om het vinden van een uniek stukje grond, padellen, uit eten gaan of het genieten van vakanties in zowel de zomer als de winter.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • JC DAKWERKEN

  • Mettenberg 9, 3941 Eksel

  • +32 472 34 41 36

  • BE 0643.787.713

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.