KOEN COX GROENDESIGN

"Ervaar wat groen van Koen kan doen!"

Groendesign COX, gevestigd in Achel en actief sinds 2006, is voortgekomen uit een passie voor tuinaanleg en -onderhoud. Met een rijke ervaring van meer dan een decennium in de branche, bestaat ons team uit 8 teams van 2 tot 3 professionals. We richten ons op het leveren van uitzonderlijke diensten op het gebied van tuinaanleg, onderhoud, en meer voor zowel particuliere, residentiële als industriële projecten.

Onze drijfveer is de liefde voor creatief werk in de gezonde buitenlucht, ongeacht het weer. Het doel is niet om de grootste te zijn, maar om elk project met de juiste kwaliteit en expertise te voltooien. We streven ernaar elk project tot in de perfectie uit te voeren, met aandacht voor detail en klanttevredenheid.

Groendesign COX biedt een breed scala aan diensten, waaronder tuinaanleg, onderhoud, verhardingen, aanplantingen, beregeningssystemen, zwemvijvers, biobaden, hybride vijvers, en ontwerp. Ons doel is om een complete oplossing te bieden voor elke tuindroom.

Onze flexibiliteit en korte communicatielijnen tussen ontwerp en uitvoering, geleid door een meewerkende zaakvoerder met een persoonlijke aanpak, maken ons uniek. Ons no-nonsense beleid en de focus op kwaliteit en service zijn de basis van onze onderscheidende aanpak.

We streven ernaar om continu elk proces te verbeteren en onze reputatie als dé expert in tuinaanleg te bestendigen. Ons doel is dat mensen spontaan aan Groendesign Koen Cox denken wanneer ze over tuinaanleg nadenken.

Trots op het winnen van meerdere prijzen als Limburgs tuinaannemer en de succesvolle afronding van projecten zoals de aanleg van bedrijfssites en daktuinen. Onze klantrelaties en de kwaliteit van ons werk zijn onze grootste trots.

Van het DD2 netwerk verwachten we leuke events en de mogelijkheid om op een natuurlijke wijze relaties op te bouwen en te versterken, zonder geforceerde interacties.

Kiezen voor Groendesign COX betekent kiezen voor een partner die een passie heeft voor groen en creativiteit in de buitenlucht. Met onze flexibiliteit, persoonlijke benadering en expertise maken we van elke tuin een unieke buitenruimte waarin kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Ons doel is niet alleen om te voldoen aan uw verwachtingen, maar om deze te overtreffen en een blijvende indruk achter te laten. Ervaar zelf wat groen van Koen kan doen voor uw buitenruimte!

Koen Cox Groendesign is zowel actief op de particuliere als de zakelijke markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast ons werk zijn we actief betrokken bij diverse evenementen, concerten, festivals, en genieten we van fietsen, wandelen, en deelname aan serviceclubs en zakelijke netwerken zoals Voka, Unizo, en meer.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.