L’EXSELLENT

Ons bedrijf in een leuke tagline

“Met een kleine gift uw omzet in de lift.”

L’exsellent is een groothandel in Relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, promotionele kleding en werkkledij. Een familiebedrijf wat inmiddels ruim 20 jaar bestaat , onze klanten worden geholpen door in totaal 5 hardwerkende mensen, twee zaakvoeders en drie medewerkers. Het overgrote merendeel van onze klanten zijn KMO bedrijven, maar daarnaast leveren we ook aan een aantal multinationals, en een hele grote groep overheidsinstellingen. zowel heel wat afdelingen bij gemeentes, verschillende provinciebesturen, en ook het Vlaams Parlement.

L’exsellent probeert klanten voornamelijk in Vlaanderen met net dat tikkeltje meer inzet de beste service, kortste levertijden en vooral het beste advies te geven op alle vragen en uitdagingen die een bedrijf of instantie kan hebben bij het kiezen van de juiste relatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, en daarnaast zorgen wij ervoor dat medewerkers en relaties de perfecte promotionele kleding en of werkkleding op een makkelijke manier krijgen aangeboden.

We zijn bij L’exsellent gewend om kort op de bal te spelen, en niet alleen naar onze klanten, we eisen het “no nonsens en kort op de bal” statement ook van onze producenten, importeurs en leverancier, we leggen de lat hoog, we willen het beste voor onze klanten.

Al enkele jaren dromen we van een nieuw pand op het industrieterrein, een ruime toonzaal, waar ons aanbod nog beter tot zijn recht komt mag zeker niet ontbreken, Omdat we, op verzoek, voorraad houden voor onze klanten en in de eindejaarperiode duizenden pakketten inpakken is een ruim magazijn ook zeker geen overbodige luxe.

We zijn constant bezig met allerlei vormen van marketing, het is immers superbelangrijk dat klanten en vooral potentiele klanten makkelijk de weg vinden naar het aanbod van onze producten en diensten. Een betere manier dan netwerken is er in mijn ogen niet. Zoveel mogelijk momenten van “time to meet the others” is the key  naar meer omzet.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • Netwerken en mensen leren kennen.

DD2 partners in hun vertrouwde omgeving
Photoshoot by STARBIZZ

Ons bedrijf in de kijker!
Ontdek waar we mee bezig zijn.

GEPERSONALISEERDE KLEDING

februari 10th, 2022|0 Comments

Gepersonaliseerde kleding voor elk bedrijf. Bij een flink aantal klanten levert L'exsellent / Werkkledij.be inmiddels volledige custom made kleding aan, en daar

L’EXSELLENT Beurs 2021

januari 13th, 2022|0 Comments

Als gevestigde DD2 partner koos relatiegeschenkenspecialist L'Exsellent de DD2 locatie als uitvalsbasis om hun jaarlijkse beurs te organiseren. De ochtend startte met een luxe ontbijt netwerksessie waar tal van ondernemers konden connecteren en

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.