LM DE PRIL

We maken het af!

LM – De Pril is het resultaat van een krachtige fusie tussen LM Hekwerk en Poorten De Pril, waar jarenlange ervaring als hekwerkspecialist en poortontwerper samensmelten. Wij zijn de smeden van veiligheid en stijl voor elke omgeving.

Wij zijn meesters in het creëren van afsluitingen en poorten. Van stalen industriebeveiliging tot charmante houten tuinpoorten, wij bieden een breed spectrum aan materialen en stijlen. Onze expertise ligt in het hele proces: van advies tot installatie.

Ons unieke aanbod omvat een totaaloplossing, speciaal op maat van de klant. Wij begeleiden het gehele traject – design, productie, en plaatsing, met een focus op automatisering en toegangscontrole voor het gemak van onze klanten.

Onze ambitie is om één van de leidende figuren te worden binnen onze sector, bekend om onze innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

We zijn trots op onze samenwerking met gerenommeerde klanten zoals Derdaele, Nyrstar, Infrabel, en meer, die ons vakmanschap vertrouwen voor hun beveiliging en uitstraling.

Wij zijn op zoek naar partners die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid, en die samen willen werken aan veiligere en mooiere ruimtes.

Kiezen voor LM – De Pril betekent kiezen voor een partner die integriteit, expertise en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel draagt.

Kiezen voor LM – De Pril betekent kiezen voor een partner die integriteit, expertise en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel draagt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk sla ik graag een balletje op de golfbaan. Ook vind je me regelmatig achter het stuur tijdens een spannende rally. Dit zijn de momenten waarop ik oplaad en inspiratie opdoe voor ons volgende project.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • LM – DE PRIL

  • Poeierstraat 29, 3920 Lommel

  • +32 11 55 44 99

  • BE 0882.711.282

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.