L’OR NOIR

"Let’s MEAT at L'OR NOIR!"

L’OR NOIR is een dynamisch restaurant dat in 2019 zijn deuren opende als een gezellige cocktailbar en tapaszaak. Sinds 2021 hebben we ons portfolio uitgebreid met een grillconcept, waar we ons toeleggen op het bereiden van vers vlees en vis op onze kenmerkende jospergrill. Onze passie voor innovatieve cocktails en een unieke eetervaring maken ons een favoriet bij onze klanten.

Onze missie is om onze gasten te verwelkomen in een ambiance vol sfeer en gezelligheid, waar ze kunnen genieten van kwalitatieve maaltijden en unieke cocktails tegen een aantrekkelijke prijs. We streven ernaar om een diversiteit aan smaken en ervaringen te bieden, zodat er voor iedereen iets te genieten valt.

L’OR NOIR gaat verder dan alleen grillen en cocktails; we organiseren ook evenementen die een groot publiek trekken en consequent als een enorm succes worden beschouwd. Ons aanbod omvat catering voor bedrijven en evenementen, evenals de inzet van onze externe cocktailbus bij festivals en andere grote bijeenkomsten.

Ons handelsmerk is de ongeëvenaarde versheid en kwaliteit van onze gerechten, gecombineerd met onze toewijding aan betaalbare luxe. Wij geloven dat geweldige sfeer, gezelligheid, en hoogwaardige voeding en drank toegankelijk moeten zijn voor iedereen.

Ons doel is om L’OR NOIR breder op de kaart te zetten en onze aanwezigheid op festivals en evenementen uit te breiden met onze unieke cocktailbus. We zijn ook van plan om onze cateringdiensten verder te ontwikkelen en aan te bieden bij een breed scala aan zakelijke en particuliere evenementen.

Ons netwerk binnen de evenementenwereld is uitgebreid en actief; we zijn trots op onze aanwezigheid op festivals zoals Extrema Outdoor en 12 Inch Lovers.

We richten ons op iedereen die liefde heeft voor heerlijk eten en unieke drinkervaringen. Via het DD2 netwerk willen we zoveel mogelijk connecties maken, om ons unieke concept te delen en uit te leggen.

Kiezen voor L’OR NOIR betekent kiezen voor een onvergetelijke ervaring van sfeer, gezelligheid, en uitzonderlijke kwaliteit. Bij ons vindt u een unieke combinatie van passie voor grillen, meesterlijk gemixte cocktails, en de gezelligheid van samenkomen. Onze toewijding aan versheid, kwaliteit, en persoonlijke service onderscheidt ons van de rest. Met onze unieke cocktailbus en evenementenservice brengen we de L’OR NOIR ervaring naar u toe, waar u ook bent. Laat u verleiden door onze culinaire creaties en unieke cocktails, en ontdek waarom zoveel klanten steeds weer kiezen voor L’OR NOIR.

L’OR NOIR is er voor iedereen!

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast onze passie voor het restaurant en evenementen, zijn we druk bezig met het renoveren van onze cocktailbus, die een centraal onderdeel vormt van onze mobiele diensten.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.