MELIS EVENTS

Good Food, Good Fun!

Melis Events en M-Catering maken deel uit van de bloeiende Melis Groep, die haar oorsprong vond in tentenverhuur en uitgroeide tot een prominente speler in eventlogistiek en festivalcatering. Met de passie en inzet van oprichter Armand Melis en zijn drie zonen, breidde de groep uit met vier horecazaken, waarmee we een breed spectrum in de eventsector bedienen.

Wij bieden een breed cateringaanbod dat varieert van klassieke snacks tot hippe streetfood gerechten zoals loaded fries, pad thai en Luikse wafels. Met M-Catering verhogen we de inzet met hoogwaardige gerechten die we serveren via buffetten of foodtrucks, verpakt in duurzaam materiaal.

Onze unieke combinatie van snelle eventcatering en kwalitatieve restaurantcatering maakt ons de ideale partner voor grootschalige bedrijfsfeesten. We zorgen voor een snelle bediening en hoogstaande culinaire ervaring, waarbij kwaliteit en presentatie centraal staan dankzij onze professionele koks.

Ons doel is het vergroten van onze naamsbekendheid, zowel lokaal in de Kempen als internationaal. We streven ernaar erkend te worden niet enkel voor onze mobiele snackwagens maar als een veelzijdige partner voor alle types evenementen.

We zijn trots op onze bijdrage aan grote evenementen zoals de Amstel Gold Race en Graspop Metal Meeting. Onze samenwerking met bekende locaties zoals Bobbejaanland en Paradise City onderstreept onze capaciteit om grote publieksevenementen te cateren.

We zoeken connecties met bedrijven die hun werknemers regelmatig willen trakteren op kwalitatief eten, van grote tot kleine bedrijven.

Kiezen voor Melis Events betekent kiezen voor een ervaren, flexibele partner die garant staat voor kwalitatief eten en een vlotte service op uw evenementen.

Wij richten ons op een brede markt van bedrijfsevenementen, festivals, en publieksevenementen, zowel regionaal als nationaal.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Persoonlijk probeer ik tijd vrij te maken voor skiën en de hobby’s van mijn kinderen. Sporten en een goed diner buiten de deur waarderen blijven belangrijke ontspanningsmomenten voor mij.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • MELIS EVENTS BV

  • Zandbergen 102, 2480 Dessel

  • +32 14 37 16 19

  • BE 0453.966.829

  • Horeca

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.