MILTECH

Geen vuiltje aan de lucht dankzij Miltech Belgium.

Opgericht door Henrie Mollemans in 2006 en voortgezet met passie door Robert, is Miltech bvba de spil in het veld van industriële luchttechniek. Ons jong en dynamisch team biedt ademruimte aan elke sector, van metaal en hout tot beton en chemie, door middel van doeltreffende luchtzuiveringssystemen.

Onze dagelijkse missie? Het installeren en onderhouden van industriële afzuig- en ventilatiesystemen en persluchtsystemen. We staan garant voor een zuivere werkomgeving, door het elimineren van stof, dampen en geuren.

Miltech staat synoniem voor flexibiliteit en snelheid. We begrijpen het belang van continuïteit in uw productieproces en installeren onze systemen met minimale onderbreking. Onze responsiviteit bij storingen en urgente interventies maken ons een onmisbare partner in industrieel onderhoud.

Onze visie reikt verder dan installaties. We streven naar een toekomst waarin elk bedrijf, ongeacht de grootte, zich geen zorgen hoeft te maken over luchtkwaliteit. Dit bereiken we door voorop te lopen in technologische innovatie en door te blijven groeien in deskundigheid en service.

Trots zijn we op onze realisaties bij Speos NV, waar we de papiersnippers die vrijkomen bij het vouwen en verzenden van brieven hebben aangepakt, Brabantia, waar we geur en overtollige warmte in de productie van plastic onderdelen aanpakten, en bij UGC in Lommel, waar we complete ventilatiesystemen vernieuwden.

Wij zoeken naar bedrijven die hun productieproces willen verfijnen met een superieure luchtkwaliteit. Of het nu gaat om een atelier of een grootschalige productieafdeling, onze expertise maakt het verschil voor de gezondheid van uw personeel en efficiëntie van uw machines.

Kies voor Miltech wanneer u een partner zoekt die staat voor integriteit, kwaliteit en een gezonde werkomgeving. Onze toewijding aan uw bedrijf is even sterk als onze systemen.

Onze diensten overstijgen marktgrenzen – wij bedienen elke industrie waar luchtzuivering een onmisbaar element is voor de bedrijfsvoering en gezondheid van werknemers.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Persoonlijk, vind ik mijn balans in de adrenaline van fitness en de vrijheid van mountainbiken. Vakanties brengen me naar de bergen, waar wandelen zorgt voor rust en inspiratie.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • MILTECH BELGIUM BV

  • Lodewijk de Raetstraat 53, 3930 Hamont-Achel

  • +32 11 40 36 48

  • BE 0777.630.489

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.