MO CLEANING

“De eerste indruk laten wij stralen”

Bij MO Cleaning, opgericht door de bescheiden maar ambitieuze Miguel Oben, draait alles om meer dan alleen schoonmaken – het gaat om het creëren van een stralende eerste indruk. Als top ramenwasbedrijf, beheerd door twee jonge ondernemers, staat MO Cleaning bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en stiptheid. Het succes van MO Cleaning is gebouwd via mond-tot-mondreclame, een bewijs van hun harde werk en toewijding.

Van blinkende ramen tot onberispelijke gevels en zonnepanelen, wij zorgen ervoor dat elk aspect van uw gebouw de perfectie weerspiegelt die u nastreeft.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Waar anderen het laten afweten, excelleren wij in aandacht voor detail. Zo worden bij ons, tijdens het ramenwassen, ook de kozijnen meegenomen – een teken van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Wij streven ernaar om een dynamisch bedrijf te zijn dat uitblinkt in elke klus, groot of klein.

We zijn er trots op te hebben gewerkt voor vooraanstaande klanten zoals Derdaele, Futech, Schoeller Allibert, drukkerij Jansen en Group VDH Mercedes, waar we keer op keer onze belofte van kwaliteit en professionaliteit hebben waargemaakt.

Nieuwe contacten zowel als potentiële klanten & als vriendschappen. Voor MO Cleaning is elke partij steeds interessant.

Laat MO Cleaning het venster zijn naar de schitterende eerste indruk die uw bedrijf verdient. Met onze ongekende toewijding aan kwaliteit en aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf altijd in het beste licht staat.

MO Cleaning focust zich zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • Tijd spenderen met gezin en vrienden.
  • Netwerken en mensen leren kennen.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • MO CLEANING

  • Dokterstraat 14, 3520 Zonhoven

  • +32 496 65 11 53

  • BE 0677.956.556

  • Onderhoud

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.