MONOCODE

"Dedicated Development"

Opgericht in 2011, heeft Monocode zich ontpopt tot een vooraanstaande speler in de technische wereld van WordPress webdevelopment. Met het doel om technisch uitdagende projecten te realiseren, biedt Monocode een stimulerende werkplek voor developers en levert het de noodzakelijke expertise voor digitale projecten aan haar klanten.

Monocode is uw technische partner voor digitale projecten. We specialiseren ons in WordPress webdevelopment, platformen, API-integraties & procesautomatisering. Onze niche ligt in het ontwikkelen van webapplicaties en maatwerk voor WordPress websites, vooral voor bedrijven die een unieke en specifieke digitale aanwezigheid vereisen.

Door ons hoge niveau van automatisatie en maatwerk onderscheiden we ons in de WordPress webdevelopment markt. Onze code is niet alleen de ruggengraat van websites en platformen, maar is ook naadloos geïntegreerd met interne tools van onze klanten.

Onze niche:

 • WordPress webapplications,
 • WordPress websites in need of custom development,
 • Corporate websites,
 • Webapplications.

Monocode streeft ernaar dé referentie te zijn voor WordPress-development in Europa. Als experts in custom development voor WordPress, willen we top-of-mind zijn en erkend worden voor onze technische expertise. Dit bereiken we door onze processen publiekelijk te documenteren, het geven van inspirerende talks op meetups en conferenties én het aanbieden van betaalde ondersteuning voor de implementatie van onze processen in andere organisaties.

Onze klanten variëren van KMO’s en overheidsinstellingen tot corporate klanten. Voor elk van hen ontwikkelen we technische oplossingen in samenwerking met partners en interne stakeholders, altijd met het oog op een langdurige samenwerking!

We zijn trots op projecten zoals de ontwikkeling van de website voor Cyclis, complexe berekeningstools voor Industriebouwers en leadgeneratietools voor Sprimoglass. Elk project is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Voorts zijn we ook heel erg trots op ons team van 25-30 personen, bestaande uit toegewijde developers en technische lead developers. Dagelijks werken zij op een hybride werksysteem om flexibiliteit en werkplezier te waarborgen. Dit sterke kernteam heeft het vertrouwen van zowel developers als klanten, wat bijdraagt aan de kwaliteit die we leveren.

Via het DD2-netwerk willen we graag een nieuwe groep van interessante partners en ondernemers ontmoeten, met wie we zowel professioneel als persoonlijk kunnen groeien.

Bij Monocode gaat het niet alleen om het schrijven van code; het gaat om het creëren van ervaringen, het oplossen van complexe problemen & het realiseren van digitale dromen. Onze toewijding aan ontwikkeling en innovatie zorgt ervoor dat uw project niet alleen wordt gerealiseerd, maar ook excelleert. Kies Monocode voor een partner die verder kijkt dan code en diep graaft in de mogelijkheden van digitale innovatie.

Monocode focust enkel op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het leiden van het bedrijf houd ik me ook graag bezig met:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Lezen (zowel fictie als non-fictie)
 • Wandelen

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

 • MONOCODE

 • Bampslaan 19, 3500 Hasselt

 • +32 11 12 35 89

 • BE 0840.295.063

 • IT / Technologische Diensten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.