NOUST

Uniek authentiek modulair bouwen met Noust: Snelle, efficiënte en duurzame houtskeletbouw

Wij zijn Noust, visionairs in de modulaire houtskeletbouw, gedreven door een passie voor ecologisch verantwoorde architectuur. Sinds onze oprichting in 2016 door Kristof Bruyninckx, zijn we pioniers in het creëren van ruimtes waar leven en natuur hand in hand gaan.

Bij Noust is “modulair” meer dan een woord; het is een belofte van diversiteit en maatwerk. We bieden drie productcategorieën: uniek wonen, zorgen en genieten. Of het nu gaat om complete woningen, zorgwoningen of ontspanningsruimtes, wij bouwen volgens de dromen van onze klanten, geheel prefab en klaar om hun leven te verrijken.

Wij staan voor personalisatie. Geen standaardoplossingen, maar een thuis uitgetekend naar de visie van onze klanten. Van de eerste lijn op papier tot de laatste afwerking, onze klanten worden door het gehele proces begeleid, met oog voor detail en een persoonlijke toets.

Onze missie is om de bouwwereld te revolutioneren met modulaire houtskeletbouw, waarbij duurzaamheid, efficiëntie en een gezond binnenklimaat centraal staan. Onze visie is een toekomst waarin bouwen synoniem staat voor innovatie en respect voor onze planeet.

Elk project begint bij ons met een buikgevoel en een droom. We zijn trots op alle realisaties, van de zeven woningen die we op één dag in Dessel plaatsten tot de unieke paalwoning in Mol. Onze realisaties zijn een toonbeeld van onze toewijding en creativiteit.

Bij Noust zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om onze horizon te verbreden. We verwelkomen de kans om van andere ondernemers te leren en onze expertise te delen binnen het DD2-netwerk.

Kiezen voor Noust betekent kiezen voor een partner die kwaliteit en klanttevredenheid vooropstelt. Onze aandacht voor duurzaamheid en onze flexibele, klantgerichte benadering maakt ons de ideale keuze voor uw modulaire bouwproject.

Onze focus ligt op de markt van duurzame bouwprojecten, waarbij we ons richten op zowel particuliere als professionele klanten die waarde hechten aan ecologie, esthetiek en efficiëntie.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk geniet ik van tijd met mijn kinderen, weekendjes weg en momenten van ontspanning. Deze persoonlijke tijd is waar ik mijn batterijen oplaad en inspiratie vind voor onze volgende innovatieve projecten.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • NOUST

  • John Cockerillstraat 12, 3920 Lommel

  • +32 14 89 35 49

  • BE 0665.601.330

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.