OOMS IJZERWAREN

"Ijzersterk in kwaliteitsgereedschap!"

Ooms IJzerwaren NV, met decennialange ervaring en een passie voor het vak, is uw toegewijde partner in gereedschappen en machines voor zowel de professionele vakman als de doe-het-zelver. Gevestigd in Balen en Tessenderlo, bieden wij een totaalgamma aan kwaliteitsmerken.

Opgericht in 1942, evolueerde Ooms van een meubelmakerij naar een gespecialiseerde aanbieder van ijzerwaren en gereedschappen. Onze geschiedenis van klantloyaliteit en specialisatie onderstreept ons doel: kwaliteit en vakmanschap leveren aan elke klant.

Van persoonlijke beschermingsmiddelen tot accugereedschappen en tuingereedschap, Ooms IJzerwaren levert een breed scala aan producten. Onze unieke diensten, zoals een eigen herstelatelier en een divers aanbod van bevestigingsmaterialen, stellen ons in staat om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze diversiteit aan merken, eigen herstelservice, en rol als Makita service dealer, versterkt door onze gespecialiseerde bevestigingshal, zetten ons apart. Deze troeven zorgen voor een snelle service en een breed assortiment aan kwaliteitsproducten.

Onze toekomstvisie omvat het behoud van onze fysieke winkels terwijl we onze webwinkel verder ontwikkelen als een informatieve tool voor onze klanten, waar ze hun bestelhistorie en facturen kunnen inzien.

Meer dan 70 jaar vertrouwen winnen van onze klanten, getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en service.

Het DD2 netwerk kan ons helpen met het uitbreiden van onze zakelijke connecties, het versterken van onze positie in de markt en het vinden van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Kiezen voor Ooms IJzerwaren betekent kiezen voor een familiebedrijf met diepgewortelde waarden in kwaliteit, diversiteit, en service. Ons unieke assortiment, gecombineerd met persoonlijke aandacht en technische expertise, maakt ons de voorkeurspartner voor al uw gereedschaps- en machinebehoeften.

Bij ons zijn zowel de zakelijke als de particuliere klant meer dan welkom.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Ontspanning vinden we in golfen, uitwaaien aan zee, en wandelingen met onze hond, weerspiegelend de balans die we nastreven tussen werk en vrije tijd.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.