GROEP PALMAERS

"Waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen"

Sinds onze oprichting in 1967 heeft Groep Palmaers zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de verkoop en verhuur van professioneel gereedschap en machines. Door de jaren heen, en over twee generaties, zijn we geëvolueerd van een gespecialiseerde vakhandel naar een veelomvattende groep die totaaloplossingen biedt voor een breed scala aan klanten, van doe-het-zelvers tot professionele bouwbedrijven, zowel binnen de regio Limburg als daarbuiten.

Onze groep bestaat uit verschillende segmenten, elk met hun eigen specialisatie:

  • Palmaers Vakhandel: Specialist in ijzerwaren, professioneel gereedschap en machines voor de bouw en industrie.
  • Palmaers Verhuur: Uitgebreid assortiment van meer dan 2.000 machines voor zowel doe-het-zelvers als bouwprofessionals.
  • Kärcher Center Palmaers: Expert in verkoop, verhuur en onderhoud van Kärcher poetsmachines.
  • Palmaers Powershop: Gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Stihl-machines.
  • Terramax: Aanbieder van grondverzetmachines, heftrucks, hoogtewerkers, knikladers en meer, met zowel nationale als internationale distributie.

Groep Palmaers onderscheidt zich als een echte one-stop-shop voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en kwalitatieve machines en gereedschappen. Onze klanten waarderen vooral de flexibele service op maat, de aantrekkelijke prijzen en ons brede assortiment. Onze specialisten staan van vroeg tot laat klaar om elke vraag te beantwoorden en bieden handige services zoals gereedschapsherstellingen, machineverhuur en eigen leaseformules aan.

Onze ambitie is om in de komende jaren onze nieuwbouw met centraal magazijn te realiseren en ons winkelaanbod uit te breiden. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en onze positie in de markt verder verstevigen.

“Groep Palmaers is een echte one-stop-shop voor handige doe-het-zelvers, vakmannen en bouwbedrijven” vat onze missie samen om een breed publiek van kwalitatieve gereedschappen en machines te voorzien, ondersteund door onze deskundige adviezen en services.

We zijn trots op elke mijlpaal, zoals het retailproject Eykaert en onze nieuwe vestiging van Terramax, Kärcher en Stihl in Hasselt. Elk project en elke uitbreiding getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Via het DD2-netwerk willen we graag in een ongedwongen sfeer nieuwe connecties maken met potentiële klanten en leveranciers, die onze passie voor kwaliteit en service delen.

Ontdek Groep Palmaers, waar onze passie voor gereedschap en machines, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring, garant staat voor de beste oplossingen voor uw projecten. Samen bouwen we aan de toekomst met gereedschap en machines die elke uitdaging aankunnen.

Groep Palmaers focust zich zowel op de zakelijke als de particuliere klant.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • GROEP PALMAERS

  • Tongersestraat 94, 3740 Bilzen

  • +32 89 41 10 59

  • BE 0449.866.501

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.