SERVILEX

Rechtvaardigheid is niet iets wat je krijgt; het is iets wat je nastreeft met vastberadenheid en passie, iedere dag opnieuw!

Wij zijn SERVILEX Advocaten, een toegewijd team van juridische specialisten onder leiding van Patrick Verachtert en Joyce Akkermans, gevestigd in het hart van Pelt. Ons kantoor combineert meer dan 40 jaar ervaring met frisse inzichten, belichaamd in ons motto ‘jong en oud is goud!’. Samen vormen we een krachtig team dat staat voor transparante juridische advisering en bijstand, altijd in volledige discretie en vertrouwen.

Ons aanbod omvat een breed spectrum aan juridische diensten, van ondernemings- en vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht, strafrecht tot familierecht en meer. Wij bieden professioneel advies, bemiddeling, en praktische oplossingen voor een verscheidenheid aan juridische vraagstukken, met een specialisatie die elke cliënt de zekerheid van expertise biedt.

Onze kracht ligt in onze unieke combinatie van snelle, bereikbare dienstverlening met doorgedreven specialisatie. Met dagelijkse bereikbaarheid, snelle reactietijden en een diepgaande kennis van diverse rechtsgebieden, plus kortingen voor KMO’s, maken we juridische advisering toegankelijk en persoonlijk.

Onze visie is doorgaan op de ingeslagen weg: het beste van onszelf laten zien, onze cliënten tevreden houden, en blijven groeien met behoud van onze huiselijke en persoonlijke aanpak.

Wij zijn trots op onze langdurige relaties met zowel grote bedrijven in en rondom Nolimpark als onze KMO-clients. Ons loyaal cliënteel en minimale verloop zijn getuigen van ons commitment en onze kwalitatieve dienstverlening.

Wij verwelkomen elke ondernemer met open armen. Ons doel binnen het DD2 netwerk is het verdiepen van connecties en het opbouwen van vertrouwensbanden met andere ondernemers, om hen de unieke SERVILEX-aanpak te laten ervaren.

Kiezen voor SERVILEX betekent kiezen voor een team dat passie heeft voor recht en rechtvaardigheid, die zich inzet voor uw belangen met transparantie, specialisatie, en een persoonlijke touch.

We richten ons op een breed spectrum aan cliënten, van grote bedrijven tot KMO’s en particulieren, met een divers aanbod aan juridische diensten aangepast aan elke behoefte.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Ik ben een echte levensgenieter… Ik houd van gezellig tafelen, een lekker wijntje, cocktail of biertje gaan drinken, shoppen (uiteraard) maar evenzeer van de frustraties er eens goed uit te kloppen op de padel. Mijn dierbaarste bezit blijven mijn twee zoontjes. ’s Avonds na een lange werkdag even bij hen in bed kruipen voor een knuffel is de beste afsluiter van mijn dag.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • SERVILEX ADVOCATEN

  • Dorpsstraat, 124, 3900 Pelt

  • +32 11 666 444

  • BE 0760.515.929

  • Consultancy & Advies

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.