SLEEP DESIGN

Ons bedrijf in een leuke tagline

#betaalbaarbelgisch | #injouwstijl | #handgemaakt

Sleep Design is een familiebedrijf van de tweede generatie met bijna 30 jaar ervaring in slaapcomfort op de teller. Het wordt vandaag geleid door Philippe en Valerie.

Wij willen dat iedereen goed slaapt. In de eerste plaats thuis, maar eigenlijk overal. Voor het bed waar je iedere nacht lekker in kan weg doezelen, ben je welkom in één van onze drie winkels in Limburg. Onze slaapadviseurs adviseren je graag over de matras waar jij het best op zal slapen, Maar begeleiden je ook naar de boxspring van je dromen die perfect in je interieur past, compleet met dekbed, kussens en bedlinnen. Ben je een caravanfreak of trek je er graag op uit met de camper en wil je daar even goed slapen als thuis, dan kunnen we daar sinds kort ook het gepaste antwoord op bieden. We hebben hiervoor een digitaal platform ontwikkeld, de matrassenmakers, waar we je online begeleiden naar de juiste matras voor onderweg. Kom je liever proefliggen alvorens je iets bestelt of laat je je matras liever door ons opmeten, dan ben je welkom na afspraak in ons atelier.

Ons eigen atelier. Alle matrassen en boxsprings worden in ons atelier gemaakt door onze eigen vakmensen. We kiezen bewust voor elk onderdeel van onze bedden voor de best mogelijke kwaliteit die de markt te bieden heeft. En als het even kan, kopen we onze grondstoffen liefst bij de buren. Door deze strategie kunnen we met trots zeggen dat bijna 95% van onze grondstoffen uit België komen. Dat maakt ons kwaliteitsvol, sneller dan de concurrentie, maatschappelijk relevant en vooral duurzaam.

We hebben een bepaald omzetdoel voor ogen dat we graag willen aantikken ten laatste in 2030. Dit impliceert dat er 3 – 4 extra Sleep Design winkels moeten bijkomen. En als ik even mag dromen, dan zou ik Matrassenmakers op Europese schaal willen uitrollen. Dat lijkt me nog eens een stevige uitdaging.

Wij zijn vooral op zoek op korte termijn naar (huur)panden in Antwerpen en Vlaams Brabant tussen de 650m² en 900m² buiten het centrum van een stad.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met volleybal, op recreatief niveau.
  • Ook ben ik een gulzige lezer. Ik lees veel en alles door elkaar.
  • Een andere passie is bakken. Ik stort me graag op nieuwe recepten, vooral patisserie, het resultaat durft nogal eens variëren.
  • Genieten en uiteten. Ik doe niets liever dan nieuwe restaurants ontdekken en deze uitproberen met vrienden.

Persoonlijke weetjes

  • Hou van netwerken en sociale omgang met mensen.

DD2 partners in hun vertrouwde omgeving
Photoshoot by STARBIZZ

Ons bedrijf in de kijker!
Ontdek waar we mee bezig zijn.

SLEEP DESIGN MATRASSENMAKER

februari 3rd, 2022|0 Comments

Sleep Design richt dochterbedrijf op voor maatwerk na rush op mobilhomes en caravans De Lommelse beddenspeciaalzaak Sleep Design gaat nieuwe markten verkennen.

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.