TRIXXO

"Dubbel Zo Sterk in Huishoudhulp en Uitzendwerk"

TRIXXO, een dynamische uitzend, huishoudhulp -en investeringsgroep, is een belangrijke speler in de Belgische en Nederlandse arbeidsmarkt. Met een indrukwekkend team van 550 bedienden én meer dan 175 vestigingen in beide landen, zet TRIXXO dagelijks meer dan 10.000 huishoudhulpen en ruim 5.000 uitzendkrachten aan het werk.

Onze missie is het vooruithelpen van mensen door het vinden van een passende job. We kijken verder dan diploma’s en leggen de nadruk op interesse & motivatie.

Als familiebedrijf kenmerkt TRIXXO zich door een sterke groei en snelle ontwikkeling. Ondanks onze omvang blijven we vasthouden aan onze familiale roots, met de overtuiging dat een langetermijnvisie essentieel is voor succes!

Ons doel is om onze positie als een van de top uitzendbedrijven in België te handhaven & uit te breiden. Groei zit in ons DNA, wij zijn vastberaden deze lijn door te trekken in een concurrerende markt.

We zijn trots op het dagelijks veranderen van levens door mensen aan hun ideale job te helpen, en onze drievoudige winst van de Trends Gazellen.

Via het DD2-netwerk kijk ik uit naar het ontmoeten van interessante personen, waarbij we zowel professioneel als persoonlijk van elkaar kunnen leren en groeien.

TRIXXO staat voor meer dan alleen werk; het staat voor persoonlijke ontwikkeling, groei en de realisatie van potentieel. Wij bieden niet alleen banen, maar creëren ook kansen voor zowel bedrijven als individuen om te groeien. Met TRIXXO kiest u voor een partner die begrijpt dat succes begint bij de juiste mensen op de juiste plaats.

Wij richten ons op de B2B én B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Zelf ben ik een bezige bij en naast mijn job bij Trixxo hou ik me verder ook nog bezig met:

  • Vechtsport (Beoefenen en les geven)
  • Sollicitatie training aan laatstejaarsstudenten.
  • Inzamelingen voor mensen in nood.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • TRIXXO GROUP

  • Industrielaan 32, 3730 Hoeselt

  • +32 479 30 05 23

  • BE 0861.576.764

  • Werving en Selectie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.