URBAN NAILS

"Waar alleen het beste goed genoeg is om jezelf te zijn"

Opgericht in 2014, heeft Urban Nails zich ontpopt als een toonaangevend merk in de kunstnagelindustrie, gesteund door een familie met een rijke geschiedenis en passie voor nail art. Van bescheiden begin met een pigment, een glitter en een folie, tot een indrukwekkend assortiment van 9000 referenties, heeft Urban Nails zich ontwikkeld tot een volledig concept voor nagelstylisten en liefhebbers van nail art.

Bij Urban Nails streven we ernaar om niet alleen een breed scala aan nagelproducten aan te bieden, maar ook een omgeving te creëren waarin nagelstylistes zich zowel professioneel als persoonlijk ondersteund voelen. Naast onze 9000 productreferenties, inclusief alles van basis nagelverzorging tot geavanceerde nailart-materialen, bieden we uitgebreide opleidingen aan doorheen de hele Benelux. Deze opleidingen zijn ontworpen om nagelstylistes te voorzien van de laatste technieken en trends in de branche. Onze aanpak is persoonlijk: we luisteren naar de wensen en feedback van onze klanten en passen onze producten en diensten hierop aan. Dit stelt ons in staat om niet alleen aan hun huidige behoeften te voldoen, maar ook te anticiperen op toekomstige trends en ontwikkelingen in de nagelstyling industrie.

De sleutel tot ons succes is onze uitzonderlijke klantenservice en de persoonlijke band die we met onze klanten opbouwen. Wij staan bekend om onze innovatieve aanpak en het luisteren naar de behoeften van de nagelstylistes, waardoor we snel kunnen inspelen op trends. Onze tutorials en inspiratievideo’s, samen met onze aanwezigheid op elke beautybeurs, versterken onze band met de gemeenschap.

Urban Nails streeft naar continue groei en expansie in de Europese markt, met als doel om een top 3 speler te worden in de nagelindustrie. We zijn vastbesloten om onze merkbekendheid te vergroten in landen zoals Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal en daarmee ons marktaandeel uit te breiden.

We zijn trots op ons netwerk van distributeurs en ons Diamond team, maar bovenal zijn we trots op ons interne team dat zorgt voor de naadloze productie en logistiek van onze producten.

Met het DD2-netwerk hoop ik interessante contacten te leggen binnen Lommel en inzicht te krijgen in het Belgische zakenleven, met het oog op een mogelijke bedrijfsovername in de toekomst.

Bij Urban Nails geloven we in het empoweren van nagelstylisten en liefhebbers om hun creativiteit te uiten met producten van topkwaliteit. Ontdek de wereld van Urban Nails en laat ons je meenemen naar een plek waar dromen, passie en vakmanschap samenkomen in elke nagelcreatie.

Bij Urban Nails focussen wij zowel op de B2B als de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast mijn werk geniet ik van quality time met mijn gezin, een goede fles cava met vrienden en regelmatig uit eten gaan als beloning voor het harde werk. Mijn zakelijke ambities combineren met persoonlijk geluk is wat mij drijft.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • URBAN NAILS BV

  • Siberiëstraat 69, 3900 Pelt

  • +32 11 81 14 05

  • BE 0642.944.011

  • Groothandel

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.