VASTGOED C

"Gewoon Dichtblij"

Vastgoed C, met 8 jaar ervaring in de bruisende vastgoedsector, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande speler met 5 vestigingen en een toegewijd team van 15 medewerkers. Onze missie is het vervullen van woondromen door een persoonlijke en betrokken aanpak. Bij Vastgoed C geloven we in het samenbrengen van kansen, wensen en mensen. We luisteren naar de verhalen van onze klanten en gaan vervolgens gedreven aan de slag om de perfecte match te vinden.

Vastgoed C biedt een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, verhuur, rentmeesterschap en de promotie van nieuwbouwprojecten. Elke dienst wordt gekenmerkt door onze kenmerkende persoonlijke aanpak en toewijding aan kwaliteit.

Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan klanttevredenheid en onze missie om het vastgoedproces zo plezierig en zorgeloos mogelijk te maken. We staan altijd klaar voor onze klanten en streven naar vastgoedtransacties met “volle goesting en zonder gedoe”.

Ons doel is stabiele groei en het verder uitbouwen van onze reputatie als de vastgoedmakelaar die echt dichtbij de klant staat, zowel letterlijk als figuurlijk, onder het motto “Gewoon Dichtblij”.

Een kroonjuweel onder onze realisaties is ons hoofdkantoor in Hechtel-Eksel, dat onze groei en succes in de vastgoedwereld symboliseert.

Ik kijk ernaar uit om via het DD2 netwerk op een unieke manier interessante mensen te ontmoeten, die kunnen bijdragen aan onze groei en succesverhaal.

Kiezen voor Vastgoed C betekent kiezen voor een persoonlijke en oprechte aanpak in je vastgoedavontuur. Met onze focus op jouw unieke verhaal, onze onverdeelde aandacht en toewijding, brengen we jouw vastgoeddromen tot leven. Onze deskundigheid in verkoop, verhuur, rentmeesterschap en nieuwbouw, gecombineerd met onze passie en altijd bereikbare service, maakt ons meer dan zomaar een makelaar; we zijn jouw vertrouwde partner in elke stap. Bij Vastgoed C vind je geen gedoe, alleen volle goesting om jou blij te maken met de plek waar je van houdt. “Gewoon Dichtblij” is niet alleen onze slogan; het is onze belofte aan jou.

Vastgoed C focust enkel op de B2C markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk om vind ik het belangrijk om kwaliteitstijd met mijn kinderen door te brengen en mijn passie voor boksen na te jagen, wat zorgt voor een evenwichtige levensstijl.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • VASTGOED C

  • Hasseltsebaan 2 bus 4, 3940 Hechtel-Eksel

  • +32 11 19 58 59

  • BE 0678.582.702

  • Vastgoed & Huuractiviteiten

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.