YOUNIT

YOUNIT laat Limburg feesten

YOUNIT, geboren op de vooravond van de eerste Corona lock down, is de dynamische spil in de eventsector die met een sterke gemeenschap van 650+ ‘Youniters’ flexibele en professionele personeelsondersteuning levert voor elk evenement.

Met een leger van geschoolde professionals staan we klaar om elk aspect van uw evenement te ondersteunen. Van gastheren en -vrouwen tot op- en afbouwers en van keukenhulpjes tot thema-entertainers, YOUNIT verzorgt de complete crew die u nodig heeft.

Het is onze gemeenschapszin, onze filosofie van vrijheid en toewijding, en onze commitment aan opleiding die ons uniek maakt. Onze YOUNITers zijn vrienden, geen nummers; gepassioneerde teamleden die samenwerken om uw evenement te laten schitteren.

Wij mikken op een duurzame groei van 15% per jaar met de ambitie om onze voetafdruk geografisch uit te breiden en onze eigen op maat gemaakte softwareoplossingen te ontwikkelen voor een nog strakkere evenementencoördinatie.

Onze trots ligt in de grootse projecten die wij tot een succesvol einde brengen, met als hoogtepunt het plaatsen van 120 crewleden op een enkel evenement, en de continue erkenning door toonaangevende organisaties en evenementen.

Wij zoeken naar klanten in midden-Limburg en de Antwerpse Kempen die hun evenementen willen verrijken met ons toegewijde en veelzijdige team.

Kies voor YOUNIT en u kiest voor een partner die meer biedt dan alleen mankracht; u kiest voor een gemeenschap die zich met hart en ziel inzet om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

  • BINNEN de eventsector: flexibel inzetbare GESCHOOLDE arbeid.
  • BUITEN de event sector zijn deze arbeiders natuurlijk ONGESCHOOLD, maar natuurlijk breed inzetbaar in elke sector waar gewoon “helpende handen” nodig zijn. (Voorbeeld: manueel lossen van vrachtwagens / bulk.  Mee leggen van grasmatten.  Promo activiteiten, flyeren, verhuis, …)

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het kantoor vind ik rust en verrijking op de golfbaan waar ik al sinds mijn 16e mij kan uitleven en koester ik mijn qualitytime met mijn gezin.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • YOUNIT

  • Banneuxstraat 17, 3500 Hasselt

  • +32 11 23 09 48

  • BE 0737.890.876

  • Events

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.