ZOUTENDIJK CUSTOMS

Waar Uw Voertuig Persoonlijkheid Krijgt!

Wij zijn Zoutendijk Customs, een dynamisch en vernieuwend bedrijf in de automotive sector, met een passie die al zes jaar duurt. Ons DNA is geworteld in een familiegeschiedenis van autokenners, en wij dragen die kennis en liefde voor voertuigen verder.

Bij Zoutendijk Customs personaliseren we voertuigen om ze een unieke twist te geven die ze onderscheidt van de massa. Of het nu gaat om een subtiele verandering of een volledige carrosseriemake-over, wij bieden alles van ramen tinten, velgen en remklauwen spuiten, tot het installeren van spoilers en sterrenhemels. We werken zowel voor particulieren als officiële autobedrijven, en zijn trots op onze status als installatiepunt voor topmerken in auto-aanpassingen.

Onze onderscheidende factor is onze compromisloze kwaliteit en service. Ons klantenbestand verspreid over België, Luxemburg en Nederland spreekt voor zich. We staan bekend om onze unieke aanpassingen en gaan uitdagingen aan die anderen niet aandurven. Onze expertise strekt zich uit van sportwagens tot werkbussen, en we blinken uit in het polieren van lakken en het reinigen van interieurs.

Ons doel is om de naamsbekendheid te vergroten en het personaliseren van voertuigen prominenter op de kaart te zetten in België. We willen de markt openbreken voor sportievere uitstralingen van werkbusjes en daarvoor een gespecialiseerde afdeling ontwikkelen.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en projecten, van sterrenhemels in G-Klasses tot de eerste BMW X5 Renegade widebody in België. Onze connecties met officiële Mercedes-Benz garages onderstrepen onze expertise en reputatie in de transformatie van voertuigen.

We streven naar cliënten die hun voertuigen willen transformeren en die op zoek zijn naar een partner die de kunst van maatwerk beheerst. Ook zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om onze service uit te breiden.

Kies voor Zoutendijk Customs voor vakmanschap en precisie. Ons werk staat voor innovatie, stijl en functionaliteit. Wij maken jouw voertuig niet alleen anders; we maken het jouw unieke trots.

Onze focus ligt op klanten die uniekheid waarderen, van exclusieve sportwagens tot dagelijkse auto’s en functionele werkbussen. Wij richten ons op iedereen die zijn of haar voertuig wil onderscheiden van de standaard.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het werk blijft er nog maar weinig vrije tijd over. Deze spendeer ik het liefst met vrienden en familie.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • ZOUTENDIJK CUSTOMS

  • Priester Daensstraat 22, 3920 Lommel

  • +32 472 85 13 47

  • BE 0694.59.21.55

  • Automotive

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.