Laden Evenementen

19 Maart 2024 | 18.30u

START 2 CONNECT

Bij DD2 Connect zijn we gepassioneerd door het samenbrengen van gedreven ondernemers door middel van strategische en hoogwaardige netwerkevenementen. Met trots introduceren we het START to Connect event – een unieke gelegenheid die zorgvuldig is ontworpen om u, de ondernemer, centraal te stellen in een intieme en professionele setting.

Het START to CONNECT event is een unieke gelegenheid om op één avond snel en efficiënt een scala aan ondernemers te ontmoeten, waardoor uw netwerk direct wordt uitgebreid met minstens 15 andere bedrijven. Tijdens dit kleinschalig event heeft u de kans om uw bedrijf voor te stellen aan andere ondernemers. Het is een krachtige kickstart, waardoor u tijdens toekomstige DD2 Connect evenementen al een voorsprong heeft omdat u al een reeks van waardevolle en diepgaande contacten heeft gelegd met andere DD2 Partners.

 • Exclusieve Uitnodiging:
  Elk bedrijf krijgt persoonlijke aandacht met een uitnodiging van het DD2 team.
 • Professionele Presentatie:
  Of het nu uw eigen materiaal is of een profielpagina door ons gemaakt, elke presentatie is een kans om te schitteren en uw bedrijf in de kijker te plaatsen.
 • Netwerken & Dineren:
  Geniet van een heerlijk diner terwijl u waardevolle connecties maakt.
 • Ondersteuning:
  Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij elke stap, zodat u met vertrouwen kunt presenteren.
 • Intimiteit:
  Beperkte groep van maximaal 20 ondernemers per evenement.
 • Focus op Kwaliteit:
  Slechts 5 minuten presentatietijd zorgt voor krachtige en impactvolle voorstellingen.
 • Digitale Voorbereiding:
  Een vragenlijst voorafgaand aan het evenement helpt ons u en uw bedrijf beter te presenteren.
 • Maximale Zichtbaarheid:
  Uw profielpagina wordt toegevoegd aan onze website, waardoor uw bedrijf extra aandacht krijgt.

Als ondernemer weet u dat elke kans telt. Daarom is START to Connect meer dan een evenement; het is een springplank naar nieuwe mogelijkheden, connecties en groei.

 • Persoonlijke Uitnodiging:
  U wordt door het DD2 Connect team persoonlijk uitgenodigd voor een specifieke Start to Connect sessie.
 • Digitale Vragenlijst:
  Na acceptatie van de uitnodiging ontvangt u een link naar een digitale vragenlijst. Hier kunt u belangrijke informatie over uw bedrijf delen, die ons helpt u beter te presenteren.
 • Opmaak Bedrijfspagina:
  Gebaseerd op uw antwoorden, creëren we een digitale bedrijfspagina. Deze pagina wordt ontworpen om uw bedrijf optimaal te presenteren aan andere ondernemers en partners.
 • Review van Bedrijfspagina:
  Voorafgaand aan het evenement, krijgt u de kans om de bedrijfspagina te overlopen en te verzekeren dat deze perfect uw onderneming weerspiegelt.
 • Professionele Profielfoto:
  Tijdens het evenement wordt er een professionele foto van u gemaakt, die we toevoegen aan uw bedrijfspagina voor die extra professionele touch.
 • Presentatie Voorbereiden:
  Uw presentatie moet ten laatste 48 uur voor het evenement worden doorgestuurd naar ons team. Wij controleren en uploaden deze naar het presentatiesysteem zodat alles klaar staat voor uw moment in de spotlight.

Door deze stappen te volgen, zorgen we samen voor een soepele en succesvolle deelname aan het START to Connect event. Uw voorbereiding en presentatie zijn cruciaal, en wij staan klaar om u op elke mogelijke manier te ondersteunen. Samen maken we van uw deelname een succesverhaal!

Om ervoor te zorgen dat uw ervaring bij het START to Connect event zo vruchtbaar en effectief mogelijk is, bieden we u enkele cruciale aandachtspunten:

 • Maximaliseer Uw Moment:
  Zie het START to Connect event als uw podium. Bereid een heldere, beknopte en overtuigende presentatie voor die de essentie van uw bedrijf vangt. Dit is uw kans om te schitteren, dus maak er het beste van!
 • Beslissingsnemers Aan Tafel:
  Zorg ervoor dat de persoon die uw bedrijf vertegenwoordigt beslissingen mag nemen binnen uw organisatie. Dit optimaliseert de efficiëntie en effectiviteit van het netwerken. Het hebben van de juiste mensen aan tafel verhoogt de kans op het sluiten van deals of het creëren van waardevolle samenwerkingen.
 • Wees Klaar voor Connecties:
  Houd uw agenda, visitekaartjes, en digitale contactinformatie bij de hand. Na uw presentatie zullen er mogelijkheden zijn om direct afspraken te maken of vervolggesprekken te plannen. Wees voorbereid om deze kansen onmiddellijk te grijpen.
 • Volg Up Na het Event:
  De connecties die u maakt bij START to Connect zijn slechts het begin. Effectieve opvolging na het evenement is essentieel om de gelegde relaties te cultiveren en om te zetten in langdurige partnerschappen of klanten.

Door deze aandachtspunten ter harte te nemen, verzekert u zich van een waardevolle en productieve ervaring bij het START to Connect event. Onthoud, dit is uw kans om indruk te maken en relaties te bouwen die uw onderneming naar nieuwe hoogten kunnen stuwen. Laten we samen deze kans maximaliseren!

DE AANWEZIGE PARTNERS VAN DE AVOND

START TO CONNECT VOOR ELK BEDRIJF

Voor het START TO CONNECT event kan u zichzelf niet inschrijven. Uw deelname gebeurt op basis van uitnodiging door het DD2 team. Esther Engels of Karolien Mentens nemen contact met u op en kiezen samen met u één van de gepaste data die voorzien zijn.

PRESENTATIE

Tijdens het START TO CONNECT event kan u uzelf en uw bedrijf voorstellen adhv de opgemaakte profielpagina of door een eigen presentatie. Bij DD2 hebben wij alle presentatiemogelijkeden voorzien (Beamer, presentatieschermen, eventueel een laptop). Gedurende maximaal 5 minuten kan u uw bedrijf voorstellen aan 19 andere ondernemers.

Belangrijk: elk bedrijf krijgt de kans om zich voor te stellen doorheen het jaar.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • VOOR WIE?
  START TO CONNECT is er voor elk bedrijf dat aangesloten is bij het DD2 Connect Netwerk.
  In tegenstelling tot onze andere evenementen is dit evenement enkel toegankelijk op strikte persoonlijke uitnodiging door het DD2 Connect Team en maar voor 1 persoon. Zorg dus zeker dat de juiste beslissingnemer die avond aan tafel zit.
 • WANNEER?
  19 Maart 2024 van 18.30u – 22.30u.
  (aperitief vanaf 18.30u, start eerste presentatie begint stipt 19.00u)
  Zorg dat je zeker op tijd bent! 😉
 • WAAR?
  Deze Start 2 Connect gaat door bij onze DD2 partner:
  L’OR NOIR | Guldensporenlaan 1, 3530 Houthalen
 • INSCHRIJVINGEN
  Dit event is uitsluitend toegankelijk op strikt persoonlijke uitnodiging door het DD2 Connect Team.
 • CATERING
  Het START TO CONNECT event is een zittend diner aan tafel. Wij zorgen dus voor een heerlijk aperitiefje, hoofdgerecht en dessert.
 • DRESS CODE
  Casual chique. Zorg ervoor dat je je bedrijf in stijl kan voorstellen. 😎
  Bovendien maken we ook een professionele profielfoto. Zorg dus ook dat je haar in de plooi ligt. 😉

VOORBEELD BEDRIJFSPROFIELPAGINA

Benieuwd hoe een bedrijfsprofielpagina eruit ziet? Klik dan even op onderstaande link.

DEEL DIT VERHAAL MET ANDEREN!