Laden Evenementen

DO 15 DEC 2022 | 19.00u

DD2 WINTER EDITION

Beste DD2 Business partner, genodigde

Het einde van het jaar komt stilaan dichterbij. Op Koning Winter is het nog even wachten, maar dat belet ons niet om nog een laatste maal in 2022 te connecteren met tal van andere gedreven ondernemers tijdens onze DD2 Winter Edition.

Het wordt een gezellig outdoor event met leuke standjes, (BBQ) hapjes, gluhwein, schnapskes, vuurkorven… leuke, gezellige en interessante gesprekken met top-ondernemers …. en een bezoek van onze eigen DD2 Kerstvrouw. Misschien heeft ze zelfs een eindejaarsgeschenkje bij?!

Zin om samen het jaar af te sluiten in een leuke sfeer? Zorg dan dat u er zeker bij bent en schrijf u vandaag nog in!

Tot binnenkort!
het DD2 team
PS: vergeet u zeker niet warm te kleden. Het is een outdoor event in de DD2 tuin.
(Wij voorzien voldoende heaters en presenteren ook onze nieuwe DD2 Outdoor Orangerie)

No Show Fee Event:

Dit is een “No Show Fee” event. Om onnodige verspilling van eten te voorkomen hanteren wij bij alle inschrijvingen een no show fee van €50 excl btw per persoon. Afmelden voor het event kan tot uiterlijk ’s middags 3 dagen voor het event. De fees worden verzameld en 1x per jaar gedoneerd aan een goed doel.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • WAT?
  Thema-netwerkavond voor DD2 businesspartners: focus ligt bij dit evenement op ongedwongen samen zijn en gesprekken voeren met andere ondernemers op een gezellige outdoor locatie en in een winter- en Kerstachtige sfeer.
 • VOOR WIE?
  Het is een Exclusief netwerkevent voor DD2 Business Partners. Elke Businesspartner/genodigde mag nog 1 extra partner meebrengen. Per bedrijf zijn er dus max. 2 personen. Indien u graag eens potentiële klanten en/of andere business relaties wenst mee te brengen kan u steeds contact opnemen met esther@dd2.be voor meer informatie en voorwaarden. OPGELET: Bent u nog geen DD2 partner maar wenst u toch graag aanwezig te zijn?. Contacteer esther@dd2.be voor meer informatie en voorwaarden.
 • WANNEER?
  Donderdag 15 december 2022 van 19.00u tot ……
 • WAAR?
  DD2 Exclusive Business Location: Gerard Mercatorstraat 10, 3920 Lommel
 • PARKEREN?
  Parkeren kan makkelijk op de site van DD2 zelf.
 • CONTACT
  E: esther@dd2.be
  M: +32 496 73 21 95
 • Er zijn geen specifieke maatregelen vereist betreffende COVID.

BELANGRIJK: REGISTREER HIERONDER UW AANWEZIGHEID

DD2 WINTER EDITION | 15 DECEMBER 2022:

IK KOM OP 15 DECEMBER '22...

GOEDKEURING

DEEL DIT VERHAAL MET ANDEREN!