VALENTINE CONNECTIONS FORMULIER

IN BUSINESS DRAAIT HET OM MENSEN EN RELATIES.
HELP ONS EEN LEUKE FACEBOOK POST TE MAKEN MET … UW CONNECTIE!

Valentijn komt eraan. Op deze speciale dag zetten we het belang van “relaties” in de kijker. Zo ook bij DD2 Connect.
Bij DD2 Connect kunnen we deze dag niet zomaar voorbij laten gaan omdat ook bij ons alles draait om elkaar beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en op zoek te gaan naar een Zakelijke relatie, in welke vorm dan ook.
Graag willen wij vanuit het DD2 team voor deze mooie dag een leuke Facebook post maken waar u als ondernemer en uw relatie met andere ondernemers centraal staan. Om deze post te kunnen maken hebben we u nodig!
Zet uzelf, uw bedrijf en een andere ondernemer in de kijker. Wij zorgen dat u mee opgenomen wordt in onze leuke Valentine Connections FB post.
OPGELET: het aantal plaatsen in de post zijn beperkt! Wees er dus snel bij!

Voor de Valentine Connections Facebook post willen we een korte videopost maken met een opsomming van connecties die afgelopen jaar bij DD2 gemaakt zijn tussen ondernemers (in welke zin dan ook). Deze zeer korte connectie-verhalen zullen worden weergegeven in korte tekstuele quotes of in een korte videoboodschap van u als ondernemer.

Het gaat over alle soorten van connecties die u met een andere DD2 partner gelegd heeft:

  • u bent als ondernemer/bedrijf iemand interessant tegen gekomen in het netwerk die u geholpen heeft met nuttige info, zakelijk advies, opportuniteiten, …
  • u hebt als ondernemer een partner gevonden waar u een volgend project mee gaat starten (successtory),
  • u bent klanten en/of relaties tegengekomen in ons netwerk en hebt deze op een andere en betere manier leren kennen,
  • u heeft ambassadeurs gecreëerd binnen het netwerk die als het ware vol lof over u spreken buiten het netwerk waardoor u ook nieuwe klanten aantrekt,
  • u bent als ondernemer zelf gegroeid door het uitwisselen of inwinnen van specialistische kennis van een DD2 Connect partner.
  • enz …

Help ons om uw connectieverhaal kort en krachtig te brengen. We willen laten zien dat relaties de basis vormen van succes. Uw tijd als ondernemer is kostbaar en daar zijn we ons bewust van. Vandaar dat het voor iedereen ook eens deugd doet om te horen, zien en te beleven dat netwerken werkt! Zelf zijn we al op de hoogte van tal van succesverhalen bij DD2 Connect, maar we willen het graag van u horen in een korte maar krachtige zin of videoboodschap.

Via onderstaand formulier kan u uw verhaal brengen. Wij zorgen voor de rest :)

Uw connectieverhaal kan u tekstueel (via invulformulier) doorgeven of u kan aangeven dat u een videoboodschap wenst. Het DD2 Media team zal in het laatste geval een afspraak met u maken om de boodschap op te nemen. Dit is maar heel kort maar met een videoboodschap zet je natuurlijk je bedrijf nog eens EXTRA in de kijker. Uit alle inzendingen maken we een selectie voor de Valentijn Connections Facebook post.

  1. In ons netwerk hebben we Wendy van Sew & Stitch leren kennen. Zij fabriceert raamsverduisteringen op maat. In elk gesprek komt haar passie voor haar vak tot uiting. Als DD2 team hebben we dan ook niet geaarzeld om haar in te schakelen bij het elektrisch verduisteren van onze DD2 Main Room. Bedankt Wendy.
  2. Als klein DD2 team zijn we alle dagen bezig met onze DD2 Partners. Om in 2023 volop in te zetten op online zichtbaarheid hadden we nood aan een Online Marketing Specialist. Valerie van Sleepdesign sprak vol lof over de partner waar zij mee samenwerken (Coemans.com). Ondertussen is Wim Coemans bezig met ons verhaal én partner van het DD2 netwerk.

INVULFORMULIER: LAAT ONS UW CONNECTIE WETEN VOOR 8 FEBRUARI 2023

STAP 1/4: DD2 PARTNER-GEGEVENS

STAP 2/4: IK WIL GRAAG MEEWERKEN EN IN DE KIJKER KOMEN MET:

STAP 3/4: VERTEL HIER UW CONNECTIEVERHAAL:

STAP 4/4: GOEDKEURING