AWM

"Waar uw ideeën vorm krijgen"

AWM Lasergravering, opgericht door Wouter Maesen, een ondernemende familievader met een passie voor mountainbiken en een actieve rol in het verenigingsleven. Wouter, samen met zijn vrouw Inge en kinderen Kobe en Nienke, brengt een persoonlijke touch in elk project. AWM staat voor innovatie en precisie in lasergravering op diverse materialen, variërend van hout tot leer.

AWM Lasergravering is ontstaan uit Wouter’s verlangen naar zelfstandigheid en de vrijheid om zijn creativiteit en vakmanschap te benutten. Het bedrijf streeft ernaar om unieke, gepersonaliseerde producten te leveren die elk een eigen verhaal vertellen.

Wij zijn gespecialiseerd in laser- en mechanische gravering, met de capaciteit om zowel unieke stukken voor particulieren als seriewerk voor industriële toepassingen te vervaardigen. Onze flexibiliteit en snelheid in productie maken ons een waardevolle partner voor een breed scala aan projecten.

Onze kracht ligt in onze snelle omschakeling en aanpassingsvermogen, waardoor we dringende aanvragen efficiënt kunnen afhandelen. Deze aanpak wordt zeer gewaardeerd door onze klanten, van particulieren die iets speciaals zoeken tot grote industriële partners.

AWM Lasergravering streeft ernaar om te groeien en een toonaangevende speler te worden in de lasergravering industrie. Ons doel is om ons team uit te breiden, zodat we onze capaciteit kunnen vergroten en blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wij zijn trots op onze samenwerking met prestigieuze partners zoals de NMBS en de gemeente Pelt. Onze capaciteit om consistente kwaliteit en precisie te leveren, heeft ons een vaste partner gemaakt voor belangrijke projecten.

We zijn op zoek naar bedrijven en ondernemers die de waarde van gepersonaliseerd laserwerk erkennen, van industriële partners tot bedrijven die unieke, op maat gemaakte artikelen nodig hebben.

Kiezen voor AWM betekent kiezen voor een partner die gedreven is door passie, precisie, en persoonlijke service. Onze flexibele aanpak en snelle doorlooptijd, gecombineerd met het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor zowel particulieren als industriële partners, maken ons uniek. Bij AWM Lasergravering brengen we uw visie tot leven met een detail en kwaliteit die uw verwachtingen overtreffen.

AWM focust enkel op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk vindt Wouter ontspanning in mountainbiken en geniet hij van de zeldzame vrije dagen met zijn gezin, waarop ze samen de batterijen kunnen opladen.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • AWM

  • Broeseinderdijk 131a, 3910 Pelt

  • +32 476 91 83 43

  • BE 0820.966.032

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.