D-BUILDING

"Renoveren is toekomst"

D-Building, een dynamisch renovatiebedrijf opgericht op een solide basis van meer dan tien jaar ervaring in de bouwsector, zet nieuwe standaarden in zowel interieur -als exterieurverbouwingen. Voortkomend uit een familietraditie die teruggaat tot de dagen van onze grootvader, belichaamt D-Building de kunst van renovatie met een moderne twist.

D-Building specialiseert zich in totaalprojecten; van de initiële afbraak tot de finale schilderwerken, inclusief alle energetische renovaties. Ons aanbod is breed en omvat zowel kleine aanpassingen als volledige make-overs van residentiële & commerciële panden.

Onze kracht ligt in onze jeugdige energie en toewijding. Met een jong en sterk team, zowel op de werkvloer als administratief, blinken we uit in communicatie en snelheid. Deze aanpak zorgt ervoor dat we efficiënt werken en strakke deadlines halen, zonder in te boeten op kwaliteit of detail!

‘Go with the flow’ is onze filosofie, maar met een duidelijke visie op groei. We streven ernaar ons team uit te breiden tot 20 eigen vakmensen, toegewijd aan het leveren van topkwaliteit in elk project. Onze ambitie is om niet alleen te groeien in aantal, maar ook in expertise en innovatie binnen de renovatiesector.

“Renoveren is toekomst” vat onze missie samen. We geloven dat elke renovatie een kans is op vernieuwing en verbetering, niet alleen voor onze klanten maar ook voor de toekomst van bouwen en wonen.

Elk project, of het nu high-end particuliere woningen zijn, de twee reeds opgeleverde hotels, of het aankomende grootschalige project in Mechelen, wordt gekenmerkt door ons unieke teamwork. We zijn trots op élke realisatie, groot of klein, omdat achter elk succes ons gezamenlijke harde werk schuilt.

Bij D-Building hebben we geen vastomlijnde verwachtingen van het DD2-netwerk; we waarderen de aangename samenwerking en de spontane kansen die het ons tot nu toe heeft geboden.

Elk project, of het nu high-end particuliere woningen zijn, de twee reeds opgeleverde hotels, of het aankomende grootschalige project in Mechelen, wordt gekenmerkt door ons unieke teamwork. We zijn trots op elke realisatie, groot of klein, omdat achter elk succes ons gezamenlijke harde werk schuilt.

Met D-Building kies je voor een partner die traditie combineert met innovatie, kwaliteit met snelheid, en passie met precisie. Elk project is een stap richting een duurzamere en mooiere toekomst. Laat ons samen bouwen aan jouw droomproject, waarbij elk detail telt en elke visie werkelijkheid wordt.

Wij focussen zowel op de B2B als de particuliere markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk vind ik ontspanning en uitdaging in de kartingsport. Deze hobby biedt niet alleen een adrenalinekick, maar ook waardevolle lessen in snelheid, precisie en teamwerk, die weerspiegelen in onze bedrijfscultuur.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • D-BUILDING

  • Van Busleydenstraat 5, 2800 Mechelen

  • +32 492 12 29 93

  • BE 0789.621.768

  • Afwerking & Interieur

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.