EUROPESE GOUDSTANDAARD

"In Gold We Trust!"

Sinds de oprichting in 2003 heeft de Europese GoudStandaard zich ontpopt als een internationale autoriteit in de wereld van edelmetalen. Gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, bewaring en verzekering van fysiek goud en zilver, streven we ernaar om een duurzame en veilige investeringsoptie te bieden in een steeds veranderende wereld.

Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder goudbaren, zilverbaren, en een verscheidenheid aan bullion en gelimiteerde gouden en zilveren munten. Onze unieke investeringsproducten garanderen 100% kapitaalsbescherming en rendementszekerheid, zonder enig tweede partij risico.

Elk product draagt het LBMA keurmerk en is voorzien van een certificaat en nummering. We werken uitsluitend samen met wereldwijd erkende munthuizen en smelterijen, en bieden het breedste assortiment in de EU tegen de scherpste prijzen.

Ons doel is een vaste waarde te blijven op het gebied van fysiek goud en zilver, en onze naam in België en Nederland synoniem te laten staan voor kwaliteit, service en professionaliteit.

Ons meest unieke product biedt ongeëvenaarde zekerheid en veiligheid in vermogensbescherming, met een minimale vaste meerwaarde op jaarbasis voor de klant.

Via het DD2-netwerk streven we naar het vergroten van onze naamsbekendheid en het promoten van de unieke voordelen van investeren in fysiek edelmetaal.

Bij Europese GoudStandaard is uw investering meer dan een financiële beslissing; het is een keuze voor zekerheid en duurzaamheid. Ontdek de kracht van fysiek goud en zilver als de ultieme bescherming voor uw vermogen en kapitaal, en ervaar de rust die komt met een investering die vrij is van marktrisico’s en fluctuaties. Met Europese GoudStandaard kiest u voor een veilige haven in tijden van onzekerheid.

Wij zijn actief in de wereld van B2B én B2C.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • Naast het werk zijn we met de familie en verschillende medewerkers binnen het bedrijf actief in de autosportwereld, meer bepaald in de discipline Rallycross op nationaal en internationaal vlak.
  • Bijzondere interesse in persoonlijke en blijvende ontwikkeling in zelfrealisatie als mens zowel op sociaal als spiritueel vlak.
  • Heel sportief aangelegd en engageer ik me alsook in een sport community.

DD2 partner in beeld

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.